Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zegary nie dzialają zreszta kieerunki tak samo....help

Featured Replies

Napisano

Nagle ni stad przestały mi migac kierunki, zegary na desce sa w polozeniu na 0 (predkosciomierz,obrotomierz,paliwo i temp) do tego nioe swieci lampa oswietlenia wnetrza. No i cos dziwnego jeszcze : w momecie przekrecenia kluczyka zwykle zapalaly sie kontrolki:aku eyc i w momencie rozruchu silnika gasly, teraz natomiast jak przekrecam i czarno, dopiero jak silnik rudsza zapala sie kontrolka aku. Ratujcie- co to ? zostawilem juz auto u elektryka-powiedzial ze przewody przy stacyjce splonely, dymu nie widzialem mad.gif

prosze o wypowiedzi - co to moze byc ? boje sie że ze mnie zedrze kase i wole cos wiedziec

dzieki

Napisano
  • Autor

a i zapomnialem ze stopu tez nie mam frown.gif

a awaryjne dzialaja....

juz nic nie rozumiem......

Napisano

Sprawdzałeś bezpiecznik Service? To bodajże 2 od lewej w dolnym rzędzie pod kierą. Kiedyś robiło mi się coś takiego i wystarczyło wyjąć i włożyć z powrotem...

Napisano

Jak zrobilem zwarcie przy 3 stopie to mialem podobnie, ale siadl tylko bezpiecznik. Napewno nie dzialaly zegary i stop, ale czy cos jeszcze to nie wiem bo nie sprawdzalem

Napisano
  • Autor

> Sprawdzałeś bezpiecznik Service? To bodajże 2 od lewej w dolnym

> nie mam tam tego bezpiecznika, idzie do niego tylko jakis kabelek niewiadomego pochodzenia.......

Napisano
  • Autor

> To samo

tylko ktory to bezpiecznik ? service??

Napisano
  • Autor

> sprawdz WSZYSTKIE bezpieczniki

sprawdzone...wszystkie ok poza tymi service bo ich po prostu nie mam.... confused.gif

Napisano
  • Autor

> sprawdz WSZYSTKIE bezpieczniki

sprawdzone...wszystkie ok poza tymi service bo ich po prostu nie mam.... confused.gif

Napisano

> sprawdzone...wszystkie ok poza tymi service bo ich po prostu nie

> mam....

masz ok.gif bodajże pierwszy i drugi od lewej strony w dolnym rzędzie...najniższym...patrząc na skrzynkę z bezpiecznikami, są rozrysowna, na klapce od bezpieczników....wystarczy wsadzić bodajże 15, albo 20 i po kłopocie

Napisano
  • Autor

bylem u elektryka ......diagnoza=zwarcie w stacyjce, koszt 120 pln+robota, przepalone styki, przewody. Przekaznik zespolony do wywalenia, cale szczescie dostalem od znajomego ostatnio drugi egzemplarz wiec moze sie uda przeszczepic a jak nie to musze kupic. Elekktryk ma do zalatwienia za 200, duzo ????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.