Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kluczyki do SC SX - pytanie

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Już powitałem się z Wami w odpowiednim wątku i od razu mam pytanie smile.gif

Otóż, od wczoraj jestem posiadaczem Fiata Seicento SX, oczywiście nie nowego smile.gif Nabyłem go u pośrednika tylko z jednym kompletem kluczyków. Wiem że to może ryzykowne ale śpieszyło mi się. W zestawie dostałem kluczyk do zamków, kluczyk do centralki alarmowej, chip elektroniczny do centralnego zamka i alarmu i kartę z kodami elektronicznymi, ale...... Sprzedawca powiedział że z tą kartą z kodami mogę sobie w ASO wyrobić drugi komplet kluczyków. Może to i prawda tyle tylko że dopiero po zakupie i przestudiowaniu instrukcji dowiedziałem się że potrzebny jest jeszcze kluczyk Master (z bordową rekojeścią), którego również nie dostałem. Czy można takowy dorobić? Co z tym fantem zrobić bo chciałbym mieć komplet kluczyków. A może w takim seju nie ma być tego klucza matki??? Sam już nie wiem. Na foeum o Punciakach piszą że w niektórych wersjach są tylko karty kodowe. frown.gif

Inna sprawa że na tym chipie elektronicznym przy kluczyku jest "aż" dwa guziki i nie za bardzo wiem jak to się obsługuje smile.gif Może jakieś sugestie ? smile.gif

I ostatnia sprawa, ale nie wiem czy to w tym wątku. A wpiszę smile.gif Otóż nie wiem czy dobrze działą centralny zamek. Jak otwieram /zamykam kluczykiem lub chipem drzwi kierowcy to otwierają/zamykają się tylko te drzwi, a jeśli drzwi pasażera kluczykiem to otwierają/zamykają sie i jedne i drugie. Jak to w końcu powinno być ? smile.gif Głupie pytanie ale dla mnie to nowość.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.