Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kolejny problem z gazem we fiaciku

Featured Replies

Napisano

witam, spalil mi sie komp przy fiaciku z 1.6 16V. i gazownicy zafundowali mi bingo, i to byl poczatek problemow. Obroty zaczely sobie falowac w najlepsze na gazie i benzynie, potem jakos to sie uspokoilo ze jak zaczynaly falowac na luzie to raz w gaz butem i sie stabilizowaly. Dochodza do tego problemy w hamowaniu biegami bo jak troche faluja to auto szarpie co jest wqr.....ce. Gazownik odsyla mnie z kwitkiem bo on nic nie widzi wszystko ustawione dobrze twierdzi i dupa a ja mam ochote go zabic. Reduktor po regeneracji silnik krokowy czyszczony, wszystko 10 razy sprawdzane. i najciekawsze ze sytuacja sie uzdrawia kiedy wyciagne bezpiecznik od gazu odlaczajac mu zasilanie, wtedy na benzynie zadnego falowania nie uracze i hamowanie biegami przebiega ok. Moze partacze cos zle podlaczyli i komp. od gazu robi zamieszanie w systemie, odlaczanie emulatora tez sie na wiele nie zdaje bo po jakims czasie znowu faluje, moze pojechac do innego zakladu zeby zobaczyli ale placic nie chce bo na gwarancji przecie to to jest to po jaka cholere. Zastanowcie sie spokojnie a ja sobie w poniedzialek zerkne na forum. pozdrowionka

Napisano
  • Autor

ilosc pomocnych odpowiedzi powala mnie na kolana

Napisano

> i najciekawsze ze sytuacja sie

> uzdrawia kiedy wyciagne bezpiecznik od gazu odlaczajac mu

> zasilanie, wtedy na benzynie zadnego falowania nie uracze i

> hamowanie biegami przebiega ok. Moze partacze cos zle podlaczyli

Jakis problem z elektryką i na benzynie zawory puszczają gaz. Zmierz czy na zaciskach zawórów jest podoawane napięcie gdy przełączysz na benzynę. Jezeli tak tzn że układ przełączający gaz/beznyna szwankuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.