Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

62 Polski Rajd

Featured Replies

Napisano

Po pierwszej petli:

czyzby sprawdzal sie moj scenariusz przyjechal holek i leczy mlodziez 270635636-JUMP2.gifzlosnik.gif

szwed tez niczego sobie zapowiada sie ostra walka

i w koncu frytka idzie cos tym fiatexem 1 w A-6 po pierwszej petli oby tak dalej cool.gif

Napisano

> Holek zna te trasy na pamiec zapewne

A Svedlund leczy go elegancko na większości odcinków. I to jadąc po tych trasach pierwszy rajd, praktycznie tylko na opis... smirk.gif

Hołek odrabia straty praktycznie tylko na Dercu - tu IMO największy błąd organizatora. Samochody jadą w karawanach - S1600 na początku i ogonek z kilku N4 za nim... screwy.gif Fatalny pomysł... oslabiony.gif Tak czy siak, po drugim Dercu, czyli OS6 Hołek jest 37 sekund przed Szwedem.

Miła niespodzianka - Frycz, który nie dość, że leje nasze ekipy w S1600, to jeszcze dzielnie stawia czoła SJJ (przegrywa z nim teraz niecałe 41 sekund) oraz nie daje specjalnie się przeskoczyć Basso. claps.gif

Napisano

klasa zawodnika.On zapewne zamiast nielegalnie gdzies tam kiedys trenowac,szkolil jazde po opisie a nie jak nasi niektorzy kierowcy oslabiony.gif

Napisano

> klasa zawodnika.On zapewne zamiast nielegalnie gdzies tam kiedys

> trenowac,szkolil jazde po opisie a nie jak nasi niektorzy

> kierowcy

Inne podejście do treningu. Dzięki temu można przejechać trasę dwa razy na zapoznaniu, później jechać na opis i wygrywać. ok.gif

Napisano

Widzialem kiedys on-board Delcoura jak jeszcze fordem bodajze jezdzil.We mgle w gorach i na opis jechal i napierniczal ostro.To jeden z najlepszych on-boardow jakie widzialem.

Qrde a Kuchar sie wycofal oslabiony.gif szkoda Go.Lubie jego wypowiedzi .'nie wiem co sie dzieje.Nie moglem utrzymac samochodu na drodze albo hamuje 100 m wczesniej niz normalnie,zbijam bieg w miejscu,w ktorym nigdy tego nie robilem i nie moge sie zmiescic' palacz.gif

Napisano
  • Autor

> Holek zna te trasy na pamiec zapewne

to na pewno ale wsiadz do samochodu po praktycznie roku przerwy i lecz wszystkich zlosnik.gif

BTW co sie stalo ze sztuka nawet mu szlo ale nie moge znalesc go we wynikach frown.gif

Napisano

> to na pewno ale wsiadz do samochodu po praktycznie roku przerwy i

> lecz wszystkich

Bez przesady z tą przerwą. Treningi, Dakary, imprezki, co-drive'y... Zapomnieć, jak się jeździ, to nie zapomni. Dodając jeszcze znajomość tras i topowy sprzęt - mamy to, co mamy. ok.gif

Napisano

BRawo Holo!!! WYleczyles wszystkich szczekaczy! Jesli te oskie sa nie chomologowane w N11 to cos jest nie tak z ta stajna, co sie dzialo z Kuzajem, ze tak slabiutko poechal?

Napisano

> BRawo Holo!!! WYleczyles wszystkich szczekaczy! Jesli te oskie sa nie

> chomologowane w N11 to cos jest nie tak z ta stajna, co sie

> dzialo z Kuzajem, ze tak slabiutko poechal?

z tego co słyszałem to a to skrzynia... a to zawiecha... po prostu kiepsko przygotował swą treningówkę...

Napisano

jak dla mnie to holek jechal bez rewelacji.Pamietam jak jezdzil wczesniej i naprawde sporo wolniej jechal ale mysle ze nadrobil to rowna jazda.Dla mnie rewelacja byla szwedzka załoga Oscar Svedlund/Bjorn Nilsson (Mitsubishi Lancer Evo VII.Niestety na 2 przejezdzie szczepanek widac bylo ze misiek nie idzie a jadac z tego odcinka spotkalismy ich stojacych na poboczu a obok laweta sick.gif .SJJ to w ogole.Ale ten gosc jezdzi.Nic dziwnego ze ME.Fajnie jechaly czolowe zalogi PP.Szkoda mi mojego krajana Kamila Butruka.Krecil rewelacyjne czasy na poczatkowych oesach a pozniej kara,przestrzelony zakret i mala przygoda i po rajdzie.

Ogolnie rajd byl calkiem przyjemny

Zapomnialem dodac ze abramowski to wariat i jest moim nowym idolem w MP.Gosc ma 'jaja'

Napisano

> jak dla mnie to holek jechal bez rewelacji.Pamietam jak jezdzil

> wczesniej i naprawde sporo wolniej jechal ale mysle ze nadrobil

> to rowna jazda.

Calkiem mozliwe, ale trzeba tez wziasc duza poprawke na autko, to nie WRC, lecz tzw. N-grupa. ale treba przyznac mu + za to, ze popimo i wieku, i jakotakiego rozbratu z imprezami RSMP daje rade. Napewno to przez te treningi o ktorych bylo glosno wink.gif to ze poprzeszkadzal ludziom to dalo mu ten hendicup wink.gif)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.