Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupno Fiata Uno 93r

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Słuchajcie mam do was pytanko. Mam okazje kupić Fiata Uno 93r z gazem za 2tys zł niestety tyle narazie wiem o tym samochodzie (moja narzeczona jest tak roztrzepana że tylko tyle na razie sie dowiedziała) Samochód pochodzi od znajomego który kupił samochód od teścia i pozbywa się go bo ma okazje kupić Golfa 3 Z tego co wiem blacha jest w dobrym stanie i do wymiany jest jedna tylna i druga przednia sprężyna. Jednak zanim zadzownie do gościa pytać się o dokładne szczegóły chce się was dowiedzieć czy warto w ogóle się pakować w taki samochód. Samochodu potrzebuje głównie do pracy w sensie jechać i wrócić smile.gif oraz potrzebował bym go na tyle żeby co jakiś czas na weekend zrobić nim 200km. Powiedzcie mi co mam zwracać uwagę przy rozważaniu zakupu takiego samochodu na co najlepiej zwrócić uwagę. Ogólnie mówcie szczerze opłaca się czy nie? - Co do sprzedającego to w sumie mój kolega - chłopak koleżanki mojej narzeczonej smile.gif więc chyba totalnego shitu mi nie sprzeda...?

Napisano

Ja mam 93 rok z gazem, trzyma się nieźle nawet rdza go nie bierze za bardzo. Przy kupnie oglądaj dół drzwi (tam rdzewieje zawsze), pod maską mocowanie amorka bo też lubi gnić razem z numerem nadwozia. (u mnie ani śladu rdzy), ogólnie zawiecha luzy na wahaczach, drążkach itp. I podłoga, najlepiej na kanał, ja rok temu spawałem, miła być mała dziurka a obspawałem pół podłogi takie sito było. Tutaj jest mały opis mojego spawania z fotkami. Aha numerów silnika pewnie nie znajdziesz bo wyparowały, ten rocznik miał wypalane laserem czy czymś takim na powierzchni bloku pod kolektorem wylotowym 1 cylindra (u mnie wyparowało) i innych były już nabijane. Ogólnie to szukać dziur i rdzy, bo to bolączka uniaka. Powiem że się opłaca chyba, zależy jaki stan dokładniej jest. Ja myślę że mój jest wart z 3 tyś w tym momencie, ale dziur żadnych, Robię nim 20 tyś km w ciągu 9 miesięcy (studia).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.