Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nieodpala na gazie

Featured Replies

Napisano

Witam jestem nowy na tym forum. Mam taki problem gdy dzisiaj sobie jechałem spokojnie na gazie nagle zamuliło mi samochód stanął i zgasł. Odpaliłem na benzynie bez problemu, ale po przełączeniu na gaz zgasł ponownie. Do dom musiałem dojechać na benzynie. W trakcie probowałem kilka krotnie przełączać ale dalej to samo. frown.gif

Dodam ze w zeszłym tygodniu miałem regulacje gazu, wymianę filtra gazu, świece, kable NW, filtr powietrza, jeszcze rozrząd i zawieszenie ale te ostanie chyba nie maja nic wspólnego.

Odczekałem aż unok ostygnie, ale nic z tego na gazie nie pojedzie.

Najprawdopodobniej jeszcze dziś pojadę do gazownika, ale chciałem se spytać czego to może być wina confused.gif

Napisano

U mnie raz się tak zdażyło, odczyty z PC pokazywały na brak informacji o obrotach silnika. Okazało się, że to była wina sterownika LPG- reset urządzenia i ponowna nauka pomogły. Nie wiem jak jest w Lovato ale w Bingo pomogło.

Napisano
  • Autor

właśnie wróciłem od gazownika i okazało się ze jakieś styki nie zwierały dokładnie przy wyłączniku. Nie obyło sie bez pokopania gościa prądem jak szukał przyczyny hehe.gif

Ale dowiedziałem się ze mam nakopane przy tej instalacji bo wyłącznik podpięty pod stacyjkę jest zamiast pod cewkę czy jakoś tak i masa nie jest na akumulatorze, a tak wougle to mam reduktor do wymiany faint.gif bo zdeczka dużo mi pali a wyregulować zbytnio już nie mogą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.