Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupno thali

Featured Replies

Napisano

witam kolegów mam pytanko czy kupno thali z lat 2003--2004 to dobry wybór , jak auta się sprawują ,ile palą ( silnik 1,4 ), i jakieś rady ,porady dzięki i nara yay.gif

Napisano

> witam kolegów mam pytanko czy kupno thali z lat 2003--2004 to dobry

> wybór , jak auta się sprawują ,ile palą ( silnik 1,4 ), i jakieś

> rady ,porady dzięki i nara

Nie jestem wielkim znawcą , jednak mogę się podzielić moimi skromnymi uwagami . Mam Thalie 1,4 , 98 KM ,16 V r.2004 Automat od ponad 2 miesięcy , przyzwyczajam się do niej , zrobiłem ok. 3 tys. km i wszystko jest ok. pojawiały sie drobiazgi , o których pisałem na wątkach wynikajace raczej z mojego braku obeznania z moto . Posiada bardzo duży , wygodny bagaznik , bardzo fajnie się prowadzi , a w automacie jeszcze lepiej . Ostatnio w jeżdzie mieszanej przejechałem 530 km na 36 l benz. ( zawsze 98 dobrej jakości ), średnia poniżej 7 l/100 km ( miasto , trasa , korki nad morze itp ). Jeśli chodzi o wykończenie wnętrza nie jest to auto najwyższych lotów ale za to odpowiednio niższa cena ( coś za coś ) . Ja jestem zadowolony ze swojej decyzji , wolę swoją Thalię z przebiegiem poniżej 30 tys. km - ( jak nowe auto ) niż posiadać markowego niemca lub japończyka dwa , trzy lub więcej razy starszego za tą cenę .

Napisano

za 20 tysi masz praktycznie 3 ...4 letnie autko które wytrzymuje do 100...130 tyś. km. bez dotykania ... a później też nie jest drogo

Napisano

Jeżdżę tym wynalazkiem od 3 lat (czyli rocznik 2004) - wrażenia cały czas pozytywne. Silnik 1.4 8V, ale spalanie w mieście nigdy powyżej 8,5 - nawet w zimie. Jak jeździsz jak kapelusz to może palić 6 literków. U mnie średnio to ciut ponad 7 - miasto i krótka trasa tak po połowie. Osiągi akceptowalne nawet z tym silnikiem, lepsze wrażenia zapewni 1.4 16V. W środku miejsca dosyć ale faktycznie raczej 2+2 mało wyrośnięta - ta druga dwójka. Bagażnik jak piwnica, zabierzesz wszystko co zechcesz, ale w małych porcjach. W środku znośnie chociaż oczekiwałem troszkę więcej po przesiadce z Matiza, ale nic jeszcze nie stuka, nie trzeszczy. smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.