Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prosze o pomoc-nagrzewnica

Featured Replies

Napisano

Mam klopot z nagrzewnica do Tipo 1.6. Nie grzeje i jest zapewne zamulona, autko ma juz 14 lat. Kupilem uzywana na wymiane, ale potrzebuje jakiegos schemaciku, jak by to podlaczyc i nie popuc reszty dzialajacych rzeczy. Trzeba troche w tym celu porozbierac deske i nie chce zabierac sie do tego w ciemno. W warsztacie, jedym, drugim zaspiewali mi taka cene za usluge, ze usiadlem z wrazenia. Pozdr i sorki za brak polskich znakow-nie mam takowych.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Oj masz dużo roboty!!! 3 godziny nie twoje. Ale jaka satysfakcja.

Demontujesz Schowek, i osłone po lewej stronie, wyciągasz pokrętła pod nimi masz srubki nad pokrętłami masz osłonkę na wcisk a podnią śrubki. odpinasz kable linki i schodzi ci panel z pokrętłami, po bokach odkręcasz o ile pamiętam po 2 śrubki spuszczesz płyn i odkręcasz węże od nagrzewnicy w środku autka może wylać się jeszcze trochę płynu. jak wszystko podkręcasz to zostało najtrudniejsze musisz odkręcić 4 małe wkręty łączące dmuchawę z nagrzewnicą. musisz głęboko zanurkować i malutkim śrubokrętem to odkręcić

Pozdrawiam

Napisano

Dzieki za info. Juz zrobilem, z tym, ze jeszcze wiecej niz mialem, bo okazalo sie, ze problem twil nie w samej nagrzewnicy, ale min. w klapce dolotu powietrza, trzeba bylo zdemontowac prawie cala "szafe", ale UDALO sie! I mam juz ciepelko.

Pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.