Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Darmowy przegląd w aso + 100 zł w prezencie....

Featured Replies

Napisano

otrzymałem takiego maila:

Quote:

Witaj SataN,

Witam.

Pracuję w firmie x (www.x.x) zajmującej się badaniami rynku, ze specjalizacją w badaniach tajemniczego klienta.

Obecnie we Wrocławiu przeprowadzać będziemy audyty w autoryzowanym serwisie BMW. Zadaniem audytora (tajemniczego klienta) jest ocena jakości obsługi podczas przeglądu samochodu.

Audytor ma za zadanie umówić się telefonicznie na przegląd i serwis samochodu, pojechać do serwisu, zostawić samochód na przegląd i odebrać go w wyznaczonym terminie (najczęściej jest to okres nie dłuższy niż 2 dni). Cały koszt poniesiony w serwisie jest audytorowi zwracany na podstawie otrzymanej w serwisie faktury (koszty przeglądu oraz napraw usterek) , dodatkowo audytor otrzymuje 100 zł wynagrodzenia za przeprowadzenie audytu i wypełnienie ankiety poaudytowej.

Audyty powinny zostać przeprowadzone do 25 sierpnia, dlatego poszukujemy osoby (właściciela BMW), której zbliża się termin wykonania obowiązkowego przeglądu (może to być również osoba, która powinna zrobić przegląd np. w październiku - jeśli trochę wcześniej go wykona (pod koniec sierpnia nic nie straci, natomiast zyska darmowy przegląd)

Jeśli jest Pan zainteresowany realizacją takiego audytu proszę o kontakt.

ktoś już robił cuś takiego ? Powiem od razu, że zapisałem się na grudniowy przegląd wink.gifBo niestety wrzesień/październik już mnie ktoś wyprzedził wink.gif

Tylko tak sobie myślę, że.... a raczej modlę się, co by mi nie wystawili f-ry na wartość auta hahaha.gif której mi potem nikt nie zwróci !!!! icon_eek.gif

Stąd moje pytanie, czy ktoś już testował ten program badania jakości usług ?

dane firmy celowo ukryte wink.gif

Napisano

> usług ?

ja robilem dla konkyrencyjnej firmy tylko ze historie ze stacjami paliw, zbierasz paragony a potem sie z toba rozliczaja i oczywiscie zarabiasz ok.gif

PS to ktos z kuncika sie odezwal do Cię?

Napisano
  • Autor

nie... z zupełnie innego źródła otrzymałem maila i nie ma nic wspólnego z kącikiem wink.gif

Napisano

> nie... z zupełnie innego źródła otrzymałem maila i nie ma nic

> wspólnego z kącikiem

to bym sie bau, poszperaj w necia moze cos pisza o tej firmie

Napisano
  • Autor

> to bym sie bau, poszperaj w necia moze cos pisza o tej firmie

rozmawiałem przez fona... kobieta zapewniała mnie, że ten przegląd (którego nota bene nie zrobię bo się nie załapałem) idzie po kieszeni klienta i zwracają, następne (ten na który się załapałem) idzie już po kieszeni firmy audytowej i w zasadzie nie płacę nic

ryzyk fizyk, tak czy tak umowę dam do przejrzenia prawnikowi firmowemu, tym bardziej, że w przypadku aso bmw mogą to być nie małe kwoty

Napisano

ale ty mądry jesteś co to rozpowiadasz. Panie mod, kasuj pan to, bo takie

rozgłaszanie mija się z podstawowymi założeniami takiego audytu zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ale ty mądry jesteś co to rozpowiadasz. Panie mod, kasuj pan to, bo

> takie

> rozgłaszanie mija się z podstawowymi założeniami takiego audytu

aso doskonale wie o audytach, tylko nikt tego nie wie kto kiedy gdzie i jak im łeb u......rwie zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.