Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z pioneerem... ;/

Featured Replies

Napisano

Witam mam radio Pioneer DEH-424r z panelem do radia pioneer DEH-425 (panel pasuje w teori i w praktyce tylko zle wyswietla dane.. ) i gdy dzis podlaczalem radio po podloczeniu wlozylem cd posluchalem kilka utworow i chcialem posluchac radia,wyciagnelem plytke i byla cisza nawet syczenia w glosnikach... zaczolem ustawiac i nic... zero dzwieku... wlozylem plytke i tez kapa to samo..

wyswietlacz laduje utwor czas leci ale nie wychodzi dzwiek wszystko sie przelacza pokazuje ale nic nie leci... sprawdzialem glosniki i instalacje na innym radiu - dziala. Co to moze byc? czemu nie mam glosu ? pomocy slinka.gif

Napisano
  • Autor

oo mam dodatkowe info dzis jak wracalem jechalem na wlaczonym radiu i po chwili wlaczylem sobie wycieraczki i wloczylo sie rowno radio i gralo:)) przez chwile... i znowu glos znikl... czyli radio i glosniki 100% sprawne gdzies mam jakies zwarcie na instalacji.Auto Opel astra 1, 92r co to najprawdopodobniej bedzie w opelkach ? bo slyszalem ze tak niejednemu sie dzialo...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.