Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

klimatyzacja

Featured Replies

Napisano

Witajcie

mam problem z klimą u siebie w marysi - dobiłem tego czynnika co to się dobija i jak włączam to słyszę tylko jak rozpręża się gaz i d..a - i tak nic nie chłodzi; zauważyłem jeszcze że w ogóle nie kręci mi się wiatrak na chłodnicy a podobno powinien

prośba moja skierowana jest do ludzi którzy albo mieli podobny problem albo mogliby mi podesłać może jakiś namiar na program bo komputer z wtyczką mam żeby się podpiąć do auta żebym mógł sobie może sam najpierw pogrzebać a jak się nie da no to się będę musiał gdzieś przejechać - niestety mam dość nietypowe auto bo 2,4jtd z 2000r, którego w Polsce powinno podobno nie być

P.S. jakby ktoś z właścicieli podobnych się chciał ze mną podzielić swoją wiedzą z góry dziękuję i postaram się też coś mądrego napisać smile.gif

Napisano

u mnie był uszkodzony presostat/czujnik cisnienia/,po wymianie /180PLN/ klima działa .

Napisano

Mam podobny problem dotyczący niewłączania się wentylatora podczas przekroczenia dopuszczalnej temperatury cieczy chłodzącej, który pojawił się po wycieku gazu z klimy. Po ponownym napełnieniu instalacji wentylator zaczął pracować poprawnie. Prawdopodobnie presostat blokuje wypracowanie przez komputer sygnału masy na przekaźnik wentylatora. Mam klimę daokładaną typu DIAVIA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.