Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

astra 2.0DTI kontrolkai wentylator

Featured Replies

Napisano

potrzebuję informacji dotyczacych kontrolki ukladu elektronicznego silnika 2.0 DTI.

dzisiaj właśnie w drodze zaświeciła mi się ta kontrolka, przestała działać klimatyzacja a wentylator od chłodnicy działa cały czas po uruchomieniu silnika.

Może ktoś z Was zna takie objawy?

Napisano

> potrzebuję informacji dotyczacych kontrolki ukladu elektronicznego

> silnika 2.0 DTI.

> dzisiaj właśnie w drodze zaświeciła mi się ta kontrolka, przestała

> działać klimatyzacja a wentylator od chłodnicy działa cały czas

> po uruchomieniu silnika.

> Może ktoś z Was zna takie objawy?

Może jesli to 2,0 dti to masz na myśli kontrolke układu chłodzenia?? ona informuje o nieprawidłowym dzialaniu ukladu chlodzenia...

Napisano

kontrolka jest od ukladu chlodzenia i klimy. Objawy sa jakby wystapil jakis problem z klima. Awaria klimy i automatycznie uklad przechodzi w tryb awaryjny(wiatraki chodza na pol gwizdka) Moze byc rozna przyczyna od blachej- styki, zlaczki itd do uszkodzenia podzespolow klimy.

Napisano
  • Autor

zgadza sie, jest to kontrolka układu chłodzenia, kiedy samochód postoi jakis czas i spowrotem uruchamiam go wszystko działa dobrze, po przejechaniu zauważyłem przez jakis dołek prawdopodobnie, kontrolka się zapala i zaczyna wiatrak chodzić cały czasm klima przestaje oslabiony.gif

Napisano

Prawdopodobnie brak styku na zlaczce z czujnikiem temperatury. Moj ojciec tak mial. Klima sie wylancza a wiatraki smigaja bo przechodzi w tryb awaryjny.

Napisano
  • Autor

jak byś mógł mi wytłumaczyć gdzie ten czujnik temperaturki jest, będę wdzięczny. Wszystko zakryte w tym silniku nie ma gdzie palca wsadzić, nie to co moj stary C16NZ wink.gif

Napisano

Pod plastikiem po lewej stronie niedaleko filtra powietrza. Wystaje do gory czujnik z wtyczka. Oczewiscie moze tez byc gdzxies kabelek przerwany.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.