Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spotkanie TIPOmanów

Featured Replies

Napisano

14.12.04r. godz. 18.00 Gdańsk Zaspa parking na początku deptaka prowadzącego od ul. Czarny Dwór do molo . Zapraszamy oczywiście z autkami wszystkich chętnych

Napisano

kto się pisze na to spotkanie????

oslabiony.gif

Napisano

> kto się pisze na to spotkanie????

JAK JA Z JELENIEJ GÓRY niewiem.gif A SZKODA cfaniak.gif

Napisano
  • Autor
no miałem raczej na myśli ludzi z TRÓJMIASTA (stąd taki opis dojazdu)grinser006.gif no ale żeby zaraz Zielona Góra - Czemu nie !!!
Napisano

> no miałem raczej na myśli ludzi z TRÓJMIASTA (stąd taki opis dojazdu)

> no ale żeby zaraz Zielona Góra - Czemu nie !!!

JELENIA JELENIA NIE ZIELONA angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif

Napisano

widze że nie ma zaiteresowanych na spotkanie dzis wieczorem, hm i sie nie dziwie, chetnie bym przyjechał, ale nie dziś o tej godzinie, nie mam możliwości, niestety praca, potem jeszcze dojechać, frown.gif

rozmawiałem z maciasem24 i proponuje spotkać sie w jakąś niedziele około 13ej w gdyni lub gdańsku, moze nawet w najbliższą niedziele!! co wy na to??

no i można by zaprosić una punta i cento!!!! porównac które autko jest lepsze, dać komuś trophy.gif, wypić po jednym 20.GIF

Napisano

> sie nie dziwie, chetnie bym przyjechał, ale nie dziś o tej

> godzinie, nie mam możliwości, niestety praca, potem jeszcze

> dojechać,

> rozmawiałem z maciasem24 i proponuje spotkać sie w jakąś niedziele

> około 13ej w gdyni lub gdańsku, moze nawet w najbliższą

> niedziele!! co wy na to??

> no i można by zaprosić una punta i cento!!!!

no i mie sie to podoba!!! właśnie tak się składa ,że w tygodniu pracuje do 17.30 a zlocik w weekend to wypaśny pomysł food.gif

i to o normalnej porze ne koniecznie w nocy kiedy nic nie widać! zresztą jak Panowie uważacie ze mną może zjawić się jescze tipo granturismo 2.0 ziomala z sopotu (ale jest z oksywia jak ja) zresztą chce tak żeby widzieli fałwejowcy hehe monopoliści a w niedziele ostatnio byli hondziaze (mówie o Skwerku w Gdyni)

pozdro i zapraszam do wysilenia łepetynek

Napisano
  • Autor

No i.....

WYPALIŁO ! Dwóch kolesi nie dojechało z przyczyn obiektywnych ale 4 TIPKI były . Pogadalim,pooglądalim - a było o czympalacz.gif. Gdyby nie temperatura pewnie trwało by dłużej niż godzina . Macie czego żałować ! Rozumiem że nie wszystkim odpowiada środek tygodnia - to normalne . Było to pierwsze spotkanie robocze dla sprawdzenia zainteresowania i wogógle . Teraz już wiemy warto zaplanować taki SPOT ale tak już konkretnie , z terminem odpowiednim aby każdy mógł sie ustawić . Tak więc trza wygospodarzyć którąś sobotę lub niedzielę w styczniu i tak jak koledzy zauważyli koło południa. JESTEM ZA! Co do dokoptywania całej gamy innych marek to zdecydowanie mówie NIE ! Wyjdzie na to samo jakbyś się ustawił na pierwszym lepszym parkingu pomiędzy innymi autami - ni rytmu ni taktu ni tematu a o efekcie wizualnym nie wspomnę . Tak z 10 autek tej samej marki w szeregu to już robi wrażenie . No i nie wiem o czym miałbym pogadać np. z uzytkownikiem SEICENTO oslabiony.gifPoza tym zainteresowanych zapraszam także na stronę >KLIKNIJ TU !!!< gdzie także obraduje niewielka rzesza gdańskich fanów Tipo (tych którzy dopisali smirk.gif) oraz reszty kraju

Pozdrawiam i czekam na odzew !

ps. w załączniku ^jest fotka ze spotkania ^

Napisano

> No i.....

> WYPALIŁO ! Dwóch kolesi nie dojechało z przyczyn obiektywnych ale 4

hej super. skąd były maszynki??? jestem za zrobieniem spotu w weekend smile.gif) pub2.gif

a tgw to gdzie jest jakaś informacja nt. tego o czym piszesz???

byłem w sobote i niedziele na skwerq i pustki ino wv i inne taczki. Nawet nie chciało sie deptać...pogoda...

Napisano
  • Autor

TIP-ek bez demaskatorstwa devil.gif choć przyznaję nie było to zbyt skomplikowane

Kto ma wiedzieć ten wie clown.gif

Napisano
  • Autor

Info było powyżej - dokładniej czytaj posty boje_sie.gif Spotkamy się po Nowym Roku - może być skwer K. bulwar - sie zobaczy . Dokładnie ugadujem się na innym F O R U M tu zaglądam tylko zeby własnie wrzucić jakąś infromację dla TUBYLCÓW yay.gif

A furki były z Gdańska i Gdyni

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.