Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I się wzięło i zepsuło :(

Featured Replies

Napisano

Samochodzik słabł stopniowo. Moja wina, nie zwracałem uwagi. Ostatnie pare dni to muł, nie można było ruszyć bez przygazowania. No i w końcu w czasie normalnej jazy ja w gaz a ona nic(poza czarnym gęstym dymem z tyłu, i przy mocniejszym wciśnięciu gazu zawory było słychać). Dojechałem powolutku do pracy i już nie odpaliłem. Do warsztatu, a tam stwierdzili, że całkowicie padł zawór recyrkulacji spalin. KOszty to 300zeta zawór używany, ale podobnież w bardzo dobrym stanie. I 200 diagnostyka z usunięciem usterki i przeczyszczeniem katalizatora i turbiny. Tyle, że jak szukali zauważyli, że pasek rozrządu zaczął się zsuwać (nie mieli pojęcia dlaczego, konsultacja Renault też nic nie dała). Koszt kompletnego rozrządu 717 zeta. Ale autko już jeździ i jaka moc smile.gif. Tyle, że piniążków dużo mniej:(

Napisano

No cóż, normalna kolej rzeczy, mnie teraz padła chłodnica klimy więc 495zł nowa chłodnica, 200zł wymiana, prawie 200zł nabicie + nowy płyn chłodniczy, a do tego siadł mi przepływomierz gdzie zamiennik ok. 200zł. Jak sie chce jeździc to kosztuje, chyba że wrócimy się do PF 125p wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.