Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kropek wyzdrowiał - relacja

Featured Replies

Napisano

Pisałem wczoraj że mi kropek chorował...przy ruszaniu i dodawaniu gazu na niskich obrotach chrobotał i stukał. Już jest zdrowy....ale droga do wyleczenia prawie właściciela w nerwice nie wprowadziła. Serwis 1: (serwis - nie ASO): Szef: uszkodzony katalizator, jego pracownik: szkoda kasy na nowy katalizator...mam się przyzwyczaić do tego chrobotania....ale jak wzięli na kanał bo nalegałem to stwierdzili obaj, że poduszka od skrzyni jest naderwana i nie wykluczają. że to ona wali (ale też nie byli pewni)...poduszka 120+ robocizna...ale nie mieli więc wróciłem do domu i zacząłem drążyć. Zadzwoniłem dziś rano do ASO (tak mi się wydaje) w jednym miasteczku i podjechałem do nich...nie wiem co to za ASO - byli dealerem fiata ale na warsztacie bynajmniej loga fiata nie widziałem więc jakoś tak mi opadły nadzieje na usunięcie usterki - co też po paru minutach doświadczyłem....nie mogli zdiagnozować dźwięku....ale stawiali na skrzynię biegów. Wkurzony i zdesperowany (na granicy załamania) pognałem do Leszna do prawdziwgo ASO trzymając kurczowo portfel w ręku i powoli żegnając się z jego zawartością. Pan, który ze mną jechał przysłuchał się uważnie usterce, a po powrocie do ASO zabrał mi kropka na kanał....po 5 minutach autko zjechało a mój portfel zubożał bardzo...ale na szczęście przegródka z monetami :D.....25,36zł za dokręcenie poduszek które rzekomo miały być zerwane smile.gif

Nie wiem czy będę przez adminów potępiony za kryptoreklamę, ale mam to gdzieś i polecam LEMACAR w Lesznie

Napisano
  • Autor
no i dlatego trzeba pojezdzic po serwisach bo w kazdym z nich poweidza co innego... a ja tam mam swoj warsztat ASo i jestem całkiem zniego zadowolony i jest tanio wink.gifwaytogo.gif
Napisano

> Nie wiem czy będę przez adminów potępiony za kryptoreklamę, ale mam

> to gdzieś i polecam LEMACAR w Lesznie

Jak jeszcze miałem Alfę, to kilka razy tam byłem - odnisłem wrażenie, że są raczej ok.gif

Napisano

> Jak jeszcze miałem Alfę, to kilka razy tam byłem - odnisłem wrażenie,

> że są raczej

Ale ich filii odradzam serdecznie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ale ich filii odradzam serdecznie

Po dzwonie mi robili w Rawiczu - to była ich filia...i też jestem zadowolony

Napisano

> Po dzwonie mi robili w Rawiczu - to była ich filia...i też jestem

> zadowolony

Ooo... w takim razie ok.gif

Jak widać reguły na serwisy nie ma. Choć zadrzją sie odstepstwa.

Napisano

> Ale ich filii odradzam serdecznie

Ich filia nie miała autoryzacji na AR, więc nie próbowałem hmm.gif - a z fiatem nie potrzebowałbym jechać aż do Leszna biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Ooo... w takim razie

> Jak widać reguły na serwisy nie ma. Choć zadrzją sie odstepstwa.

Powiem tak: serwis to punkt w którym przewija się wielu serwisantów....ale jak ktoś się specjalizuje w jednej marce to łatwiej diagnozuje

Napisano

> Powiem tak: serwis to punkt w którym przewija się wielu

> serwisantów....ale jak ktoś się specjalizuje w jednej marce to

> łatwiej diagnozuje

Trafne spostrzezenie ok.gif

Nie doczekamy sie sytuacji, gdzie do kazdej wersji dedykowany będzie osobny serwisant:

- Poproszę lekarza do "S"-ki!

- A ja do "HLX"-a

rotfl.gif

Napisano
  • Autor

chore to wszystko....na czym sie wszyscy mechanicy uczyli? na maluchach? niech się rozejrzą...to juz nie te czasy - jezdzi wiele innych samochodów też

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.