Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

naprawa KME diego

Featured Replies

Napisano

gdzie na slasku naprawie instalacje diego. Zalad ktory montowal juz sie tym nie zajmuje, a w innych sie tego boja frown.gif

Napisano

co ci sie dzieje, mów Diego mam w jednym paluszku smile.gif

zlosnik.gifzlosnik.gif270635636-JUMP2.gif

Napisano
  • Autor

> co ci sie dzieje, mów Diego mam w jednym paluszku

przynajmniej jeden sie odezwal. Zapytam, bo to auto szwagra. Jezeli istnieje tka mozliwosc, to podeslij mi nr telefou na priv, szwagier sobie do ciebie zadzwoni. Jak nie, to postaram sie wszystko dokladnie opisac. Wiem, ze problemy zaczely sie od zagotowania plynu chlodzacego w samochodzie.

Napisano
  • Autor

juz cos wiem. Samochod jezdzil, ale przerywal czasem i troche go czasem zamulalo. Szwagier chcial wymienic filtr gazu. Po zakreceniu instalacja juz nie zadzialala. Po przekreceniu kluczyka mruga kilka razy w sposob regularny kontrolka czerwona i instalacja nie zalancza sie nawet na chwile. Czerwona kontrolka chyba sygnalizuje jakis blad (to juz takie moje rozmyslania).

Napisano

Niech szwagier sprawdzi czy filtr jest prawidłowo założony/może jest założony odwrotnie/.

Napisano

ni chu, chu

niech szwagier sprawdzi połączenia elektrycznie, może jakaś wtycznka sie wypięła, miganie sygnalizuje błąd, jeżeli nic nie było ruszane oprócz fitra, to możliwe że przy wymianie coś sie urwało, najlepiej jest podłączyć laptopa pod kme i zobaczyć jakie są błędy. Można sterownik wypiąć z wtyczek i zapiąć jeszcze raz, diego ma pamięć nie lotą. Kiedyś mialem podobny problem z urwanym kabelkiem od czujnika temperatury reduktora.

Napisano

> Kiedyś mialem podobny

> problem z urwanym kabelkiem od czujnika temperatury reduktora.

Mi się urwał przewód od czujnika temp. gazu i też nie chciał się przełączyć. Sposobem było zwarcie przewodów i działa zlosnik.gif Program pisze, że czujnik jest zwarty ale wszystko działa...

Napisano

mam problem z diego;)

kolego autko pomyka ok, ale podczas dynamicznej jazdy, podczas ocbciazen wywala mi blad P0200 uszkodzenie w obwodzie wtryskiwacza, blad wyskakuje tylko podczas jazdy na LPG, po za tym wszystko jest ok

mialem juz taki problem-gazownik wymienil kompa w wersji europejskiej na USAi bylo ok, problem ustal, przejezdzilem nie cale 60 kkm i autko zaczelo tracic moc, chodzic na trzy gary, dusic sie itp, diagnoza walniety komp. zalozono mi jakis jaki mieli, moj poszedl do siedziby KME i wrocil...ale wrocil w takiej wersji, ze podczas obciazen wywla powyzszy blad....czy sterownik diego wystepowal w dwoch wersjach? europejska i usa? co moze byc przyczyna u mnie? na benzynie blad sie nie pojawia?? dodam, ze znalazlem pod kokpitem obciety kabel "wtryskiwacz benzynowy +"...

Napisano

Tak Diego ma dwie wersje. Nie chce straszyć ale u mnie Diego prawdopodobnie spaliło sterownik silnika koszt 1400PLN. Objaw był taki, że co jakiś czas mrugła kontrolka wtrysku po jakimś czasie samochód zgasł podczas jazdy - diagnoza - padła sekcja sterowania wtryskami czyli dokładnie to miejsce gdzie jest wpięte Diego alien.gif

Napisano

> Tak Diego ma dwie wersje. Nie chce straszyć ale u mnie Diego

> prawdopodobnie spaliło sterownik silnika koszt 1400PLN. Objaw

> był taki, że co jakiś czas mrugła kontrolka wtrysku po jakimś

> czasie samochód zgasł podczas jazdy - diagnoza - padła sekcja

> sterowania wtryskami czyli dokładnie to miejsce gdzie jest

> wpięte Diego

do jakiego gazownika jezdzisz??

podaj namiar

Napisano

> do jakiego gazownika jezdzisz??

> podaj namiar

Do siebie smirk.gif

Napisano

> Do siebie

yyy znasz sie na tym;) mozesz pomóc w moim problemie;)??

Napisano

> yyy znasz sie na tym;) mozesz pomóc w moim problemie;)??

Jeśli to Diego padło skontaktuj się z producentem oni naprawiają te sterowniki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.