Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pasek rozrządu...

Featured Replies

Napisano

Witam! Sprowadziłem auto z Niemiec i niestety nie wiem o nim nic frown.gif Za dwa tygodnie planuję wyjazd w góry i muszę posprawdzać co się da w Megance żeby nie było żadnych niespodzianek. Czy istnieje sposób na stwierdzenie zyżycia paska rozrządu? Jeżeli wymieniać to sam pasek (jaki polecacie) czy razem z napinaczami i prowadnicami? Skomplikowane to zadanie, lepiej dać to mechanikowi?

Napisano

witam.

ktory rok? jaki przebieg? i czy jestes pewny przebiegu? jak by co to zmieniaj wszystko nie tylko sam pasek (przy jednej robocie zalatwisz wszystko). czasami warto tez zrobic pompe wodna, simeringi na wale i walku rozrzadu, termostat za jednym zamachem. ale nie bardzo znam sie na tym silniku jaki masz takze nie wiem jak tam jest u Ciebie. jakie ceny u Ciebie za wymiane bo roznie to bywa moze nie bedzie sie oplacalo bawic samemu (no i zaklad wtedy odpowiada).

Ja ostatnio sam zrobilem rozrzad i sprzeglo i w zawieszeniu przednim co nie co (ale u mnie stary samochod i lubie tak sobie pogrzebac). No i trzeba miec czym to zrobic (jakis sciagacz by sie przydal) za kompletny rozrzad 210, za sprzeglo 240 + jeszcze jakies koncowki drazkow, swoznie wahacza, simeringi wszystko ok (200) a robocizna = 0 smile.gif zrobilem juz 4000 po remoncie i jest (odpukac) ok.

Napisano
  • Autor

Przebieg mam 165 tys. km, rocznik 97 - na pierwszy rzut oka wszystko wyglada wyjątkwo dobrze, autko bardzo zadbane. Dzięki za info.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.