Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z głośnikami

Featured Replies

Napisano

Witam

Niedawno podłączylem głośniki(sa one dosc tanie) i mam taki problem gdy wezme glosnosc na radio na ok 12(radio ma max 40) oczywiscie przy włączonych basach itp one po prostu metalicznie pierdza. Myslalem ze to wina tanich glosnikow ale dzis przez przypadek odkryłem cos takiego: gdy w radio gra tylko prawa strona wszystko jest ok mozna sluchac glosno i nie ma problemow natomiast gdy wezme balance na srodek zaczyna pierdziec. Prosze powiedzicie co to moze byc. ja tak jak uz pisalem mysalem ze glosniki sa slabej jakosci ale w tym wypadku saprawa stoi inaczej. Ja mam taki zestaw(tzn jak on jest zbudowany) z przodu odseparowany glosniki nisko i wysokotonowe a z tylu glosniki 6x9. Prosze pomozcie

Napisano

Wydaje mi się, że głośnik mógł się zjarać. Sprawdź czy kable masz dobrze podpięte.

Napisano

mialem cos takiego, jak mialem stare radio sony, ktore to ledwie co mocy mialo

i podlaczylem do tego mocny zestaw, i wlasnie tak bylo...

ze jak gral tylko jeden albo drugi kanał sam to ladnie gralo ale jak dawalem dwa naraz, czyli balanc na srodek to kicha....

po prostu radio nie ma mocy zeby jako tako grac 270751858-jezyk.gif hihihi 270751858-jezyk.gif

zmien radio albo dodaj wzmacniacz zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Jesli chjodzi o moc radio to juz mowie: jelsi dam aby prawa strona grala sama jets ok a gdy wezme aby sama lewa to przy tej samej glosnosci pierdzi. Czy glosniki sie zjaraly: no wlasnie chyba nie bo tak bylo od nowosci i myslalem ze jest to wina tandetnych glosnikow. a czy np wazne jest jak podpiety jest tylni glosnik po tej samej stornie gdyz przednie probowalem podlaczc na rozne spospby i zawsze bylo tak samo natomiast z tylnimi nigdy nie probowalem nic robic pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.