Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tylna klapa na pilota krótki opis

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj w końcu to zrobiłem zeby.GIF nie wierzyłem jak zaczęło działać hehe

Otwieranie wykonałem przy pomocy zwykłego taniego siłownika 3,5 kg i sterownika CP-1000 z pilotem 3 przyciskowym typu scyzoryk

1. Rozbieramy czarną osłonę koło zatrzasku klapy. Wycinamy dziurę od jednej dziury do drugiej po lewej stronie ( stojąc przodem do bagażnika) polecam odpiąć kable od styków w bagażniku żeby przypadkiem ich nie przeciąć. Wypada tez wyciągnąć zatrzask klapy i odpiąć linkę.

2. Po wycięciu dziury ustawiamy siłownik w pozycji prostej do cyngla w zatrzasku tylko tak żeby można było bez problemu założyć styki. odległość siłownika od tego cyngla jest obojętna ponieważ nie wykorzystamy drutu który tylko przeszkadza w montażu i dobrym umocowaniu siłownika. Zastąpimy go zeby.GIF cienkim kablem z grubą izolacją jakiś typu 60 gr za metr dwużyłowego.

3. Siłownik musi być wysunięty w chwili montażu. zahaczamy kabelkiem(z dwóch żył robimy jedną ) cyngiel i dajemy go do dziurki w siłowniku. Kabelek musi być ładnie naciągnięty i cyngiel lekko musi być bliżej środka niż całkowicie po prawej stronie. kabelek zawiązujemy i już. próba jeżeli klapa odskakuje to skręcamy i po zawodach jeżeli nie to trzeba bardziej naciągnąć kabelek. po poprawieniu będzie dobrze smile.gif

4. siłownik musi być slave i trzeba zobaczy do którego kabelka dać plus a do którego - . masę pożyczyłem sobie z blachy smile.gif

Jeżeli kupicie taki sterownik od HIT100 nick z allegro. to polecam ustawić w sterowniku napięcie + na kablu do siłownika bagażnika a i trzeba dać bezpiecznik 10A o czym sprzedający nie wspomina.

PS. podziękowanie dla kolegi rapuzel-a który dął mi to foto które wykorzystałem oraz za upewnienie mnie że zwykły siłownik da radę smile.gifvibra.gif

post-82430-14352486980932_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Bez filmiku pokazowego, się nie liczy...

ale że co działa 270751858-jezyk.gif

w temacie jest krótki opis zeby.GIF

Napisano

Wycinamy dziurę od

> jednej dziury do drugiej po lewej stronie ( stojąc przodem do

> bagażnika)

o które dziury chodzi?

Napisano

> ale że co działa

> w temacie jest krótki opis

eeeeeee no to sie nie liczy..............

kurde ludzie w kosmos latają , a komurofony maja juz aparaty ....trza było jakies podglądowe foty chociarz cyknąć ...............

foty!!!! food.gif foty!!!! food.gif foty!!!! food.gif foty!!!! food.gif .......................

Napisano
  • Autor

> eeeeeee no to sie nie liczy..............

> kurde ludzie w kosmos latają , a komurofony maja juz aparaty ....trza

> było jakies podglądowe foty chociarz cyknąć ...............

> foty!!!! foty!!!! foty!!!! foty!!!! .......................

no dobra w środę będą jak będę montował CB 270751858-jezyk.gif

Napisano

Ja też wykorzystałem ten sam sterownik ok.gif

siłownik zapodałem pod lewym leflektorem(mieści się pod plasticzorem), a zamek ciągnie stara linka gazu do poloneza zlosnik.gif wymagało to wykonania pewnej konstrukcji. godzinę się zastanawiałem: ciąć czy robić innaczej confused.gif w końcu zrobiłem mechanizm, a przy okazji umieściłem na nim regulację. przydała się bo linka się ułozyła i przestała otwierać zlosnik.gif kilka obrotów śrubki i działa zlosnik.gif.

Napisano

Quote:

PS. podziękowanie dla kolegi rapuzel-a który dął mi to foto które wykorzystałem oraz za upewnienie mnie że zwykły siłownik da radę

p..sze Bardzo winner.gif

cala przyjemnosc po mojej stronie 001.gif

Napisano
  • Autor

> Ja też wykorzystałem ten sam sterownik

> siłownik zapodałem pod lewym leflektorem(mieści się pod

> plasticzorem), a zamek ciągnie stara linka gazu do poloneza

> wymagało to wykonania pewnej konstrukcji. godzinę się

> zastanawiałem: ciąć czy robić innaczej w końcu zrobiłem

> mechanizm, a przy okazji umieściłem na nim regulację. przydała

> się bo linka się ułozyła i przestała otwierać kilka obrotów

> śrubki i działa .

ja już otworzyłem bagażnik hmm ponad 20 razy pilotem i nadal działa zeby.GIF trzeba się pochwalić że moja padaka jest teraz jak mercedes zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.