Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chyba łapie "lewe" powietrze...

Featured Replies

Napisano

Wszystko zaczeło sie od faktu jak urwala mi sie sruba mocujace do filtra ON wąż idacy od tegoz filtra do pompy wtryskowej. Ponieważ ciezko bylo ja kupic zamowilem w ASo i po tygodniu przyszla. Przez ten tydzien auto stalo nieodpalane z nieszczelnym ukladem paliwowym. Po zalozeniu nowej sruby myslałem , że wszystko bedzie ok, a tu niespodzianka. Autko jak postoi przez noc ciezko odpalic, jak juz zalapie to pochodzi przez minutke i samo gasnie i znowu jest klopot z odpaleniem.Gdy sie nagrzeje i np. zostawie go na 30 min. z wylaczonym silnikiem to dalej jest klopot z odpaleniem. Wówczas albo odpali i gasnie i tak n razy albo zapali chwilke pochodzi normalnie i pozniej nagle wskakuje na obroty wysokie bedac na biegu jalowym, albo pali normalnie i jak zaczne jechac to zaczyna "skakac", tzn. silnik pracuje tak jakby raz dostawal a raz nie dostawal paliwa, po ustaniu skoków zaczyna sie taka sytuacja ze jak przygazuje mocniej to powoli albo czasami wogole nie chce zejsc z obrotów. moim zdaniem łapie on powietrze i dlatego sie dzieje tak, tylko nie wiem ktoredy, bo przed urwaniem sruby wszystko bylo ok. a po wymianie...kicha...A co szanowne grono o tym sądzi??

P.S sorki ze troche tego jest i byc moze chaotycznie ale staralem sie wszystko dokladnie opisac..

Napisano

A podkladki kol. zapodal? ..... moze nowe wypadalo by dac albo chociaz przeczyscic,

Tylko w rejonach filtra bylo ruszane czy moze gdzie indziej tez .... moze filt cos nieteges .... prawdopodobnie jest tak jak mowisz ze lapie powietrze wiec trzeba znalezc przyczyne

Napisano
  • Autor

podkładki zalozylem, co najwyzej moga byc juz zuzyte, ale wymieniałem je w zimie wiec chyba nie powinny byc "za stare", ale i tak je wymienie...oprocz okolic filtra nigdzie wiecej nie bylo ruszane...zastanawiam sie jeszcze nad filtrem ale jego nie odkrecalem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.