Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie chce sie przełączyć na LPG

Featured Replies

Napisano

Mam problem posiadam Lanosa 1.5 kat 16v z 2000 rok z instalką gazową zavoli oraz sterownik autronic AL.-700 od dłuższego czasu, początkowo sporadyczne teraz bardzo często po prze-gazowaniu nie chce się przełączyć na gaz, tzn. kontrolka początkowo miga, o gdy go prze-gazuje świeci stale niby prawidłowo, ale nie słychać charakterystycznego trzasku stycznika a z baku ubywa mi benzyna zamiast gaz, natomiast charakterystyczny trzask zamiast bezpośrednio po prze-gazowaniu słychać dopiero w trakcie jazdy i to nawet po 15 lub 20 minutach temperatura ani zewnętrzna ani silnika nie ma znaczenia dzieje się to zarówno w chłodny dzień jak i przy 30 stopniach. Nie raz przez cały tydzień chodzi wszystko prawidłowo a nie raz wystarczy, że stoi 20 minut i już problem daje o sobie znać. Mam pytanie czy ktoś miał taki problem i jak sobie z nim poradził a może ktoś jest fachowcem i ma na to jakiś sposób. Pozdrawiam

Napisano

A może by tak wypełnić profil? I przywitać się? smile.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> A może by tak wypełnić profil? I przywitać się?

Ok. profil wypełniony ale nie wiem dla czego nie jest widoczny. A poza tym mam pytanie czy ktoś na forum jest mi w stanie pomóc. Jeśli tak to serdeczne dzięki

Napisano

Witaj

Najprawdopodobniej jest to zapieczona iglica elektorozaworu - pomaga przetarcie papierem ściernym. Jeśli nie wiesz jak to zrobić to każdy gazownik zrobi to za 10 zł.

pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.