Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filtr paliwa

Featured Replies

Napisano

Witam! Panowie... mój uniaczek na paliwie trochę faluje na gazie jest dobrze.... mam uszkodzone ufo... i pewnie stary filtr paliwa... i teraz zastanawiam sie czy koniecznie musi być ten sam co mam teraz? kosztuje on ~20zl jakbym dał np. taki: http://moto.allegro.pl/item256934724_filtr_paliwa_ps822_2_fiat_cinquecento_700.html

mam taki:

http://moto.allegro.pl/item257174314_filtr_paliwa_fiat_albea_palio_seicento_siena.html

to przeszkadzało by to w czymś ? a pieniądze które bym wydał na filtr poświecił bym na ufo... wiem że to niewielkie sumy... ale w tym miesiącu mam ciężko z pieniędzmi... a chcę to zrobić w tym miesiącu bo jest coraz chłodniej... a jak jest zimny to już w ogóle tragedia... jeśli nie będę go podtrzymywał to zgaśnie... mad.gif

Napisano

kup co masz kupić a niecuduj bo ci się zachwile zapcha i będzie to samo...

wymień pierw ufo a filtr później, nic u się niestanie! i RESET

Napisano

ten pierwszy niestety nie bedzie bo moze nie wytrzymac cisnienia a co dalej sie stanie nie musze mowic, w cc700 jest pompka przeponowa u Ciebie elektryczna

GP

Napisano
  • Autor

już wymieniłem UFO smile.gif zobaczymy wieczorkiem jak odpale na zimnym silniku biglaugh.gif bo na razie chodzi dobrze smile.gif

Napisano

i daj znać czy to UFO dało jakiś efekt? ;>

i mozesz napisać ile kosztuje ??

Pozdrawiam wink.gif

Napisano
  • Autor

tzn... wydaję mi się że lepiej chodzi... ale okaże się dziś wieczorem albo jutro rano zeby.GIF bo wczoraj źle ustawiłem zapłon biglaugh.gif i właśnie jestem po wizycie u mechanika smile.gif dam znać jutro smile.gif

a co do ceny... w jednym sklepie 50zl a w innym 27zl w jednym i drugim magneti marelli wpysk.gif

Napisano

> tzn... wydaję mi się że lepiej chodzi... ale okaże się dziś wieczorem

> albo jutro rano bo wczoraj źle ustawiłem zapłon i właśnie

> jestem po wizycie u mechanika dam znać jutro

> a co do ceny... w jednym sklepie 50zl a w innym 27zl w jednym i

> drugim magneti marelli

no to czekam za info wink.gif

bo u mnie podobnie sie dzieje... nie mam LPG ale na benzynce jak go nie podgazuje to mi zgaśnie ;P wiec srednio tak wink.gif

Napisano
  • Autor

No więc... teraz chodzi super wink.gif nie gaśnie na benzynie... ale może spowodowane to być że nie ostygł do końca... napiszę jeszcze jutro jak będzie sie zachowywać rano biglaugh.gif

No więc smile.gif odpaliłem rano... zgasł, odpaliłem ponownie i już chodził ładnie zeby.GIF na benzynie jak i na gazie smile.gifbiglaugh.gif

Napisano

no to fajnie wink.gif

to pierwsze o czym pomysle to wymiana UFO smile.gif

nawet mam gdzies w starym aparacie zapłonowym takie jedno 270751858-jezyk.gif wymienie i zobacze 270751858-jezyk.gif moze bedzie lepiej :d

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.