Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

astra cabrio - opinie

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam dokupienia Astrę Cabrio rocznik 95 - dach składany elektrycznie. Bardzo ładna, etc etc. Zastanawiam sie jednak nad tym jak wygląda ekspoloatacja takiego samochodu zimą?

Czy da się tym jeździć przy mrozach? Czy temperatura w środku jest ok?

Czy ktos ma jakies doswiadczenia.

Auto ma byc drugim w rodzinie jednak żona bedzie codziennie go eksploatować zlosnik.gif

Napisano

jezeli chodzi o moja opinie o cabrio(nie posiadam takowego zeby.GIF) to uważam ze wszystko fajnie jest jak dach jest caly, ale w momencie gdy pojawi sie w nim jakas dziurka to urasta to do duzego problemu, gdyz z tego co slyszalem sa wtedy klopoty z jego uszczelnieniem...oczywiscie duzym plusem cabrio jest jazda nim w lecie grinser006.gif

Napisano

> Witam

> Mam dokupienia Astrę Cabrio rocznik 95 - dach składany elektrycznie.

> Bardzo ładna, etc etc. Zastanawiam sie jednak nad tym jak

> wygląda ekspoloatacja takiego samochodu zimą?

> Czy da się tym jeździć przy mrozach? Czy temperatura w środku jest

> ok?

> Czy ktos ma jakies doswiadczenia.

> Auto ma byc drugim w rodzinie jednak żona bedzie codziennie go

> eksploatować

Mam 2 znajomych majacych takie autko.Absolutnie,nie narzekaja.Nie maja problemow z dziura w dachu,jakimis zaciekami czy cos.Wszystko OK!

Jesli auto jest w dobrym stanie to bym bral.Latem jest odjazd...Chociaz to autko za pare gora parenascie tysiakow,to jak zalozysz aluski,lekko glebniesz to zrobisz duuuzo wiekszy lans anizeli autem za paredziesiat tysiakow biglaugh.gif A jak cabrio dziala na plec piekna,to sobie przetestujesz latem waytogo.gifsmile.gif Tylko zebys nie zebral od zony hehehhe 270751858-jezyk.gif

Napisano

Miałem Cabrio z 95 1.8 16V, granat z bogatą opcją oprócz skóry i klimki. Rewelacja. Nic nie ciekło, tylko na myjni jak dał wysokie ciśnienie na szyby to uszczelkami (bo szyby bez ramek po prostu się odchylały). Trochę szumu powyżej 100km/h, ale da się wytrzymać. Zimą cieplutko, serio. Polecam Astrę Cabrio bo jako jedyne chyba w tej cenie nie ma pałąka, zatem fajnie wygląda jak ściągniesz dach. Zamykanie elektryczne bardzo wygodne, zdążysz zamknąć/otworzyć na światłach. Ogólnie autko warte uwagi jeśli oczywiście zadbane. Poszycie dachu można kupić w razie czego w cenie chyba do 1000zł, na allegro widziałem nowe. Pozdrawiam

Napisano

mam astre cabrio 16 8v silnik zamulony ale ogolnie jak narazie astra zdaje egzamin jest duzo cieplej gdy sie wlaczy ogrzewanie w cabrio niz w zwyklych samochodach

Napisano

>Polecam Astrę Cabrio bo jako

> jedyne chyba w tej cenie nie ma pałąka, zatem fajnie wygląda jak

> ściągniesz dach.

A widziałes kiedyś crash-test takiej astry? Zwłaszcza głowy pasażerów przy dachowaniu? Bodaj w Motorze był kiedyś. Nie, żebym był jakimś fatalistą, w końcu motocykle tez nie maja dachu wink.gif, ale ja bym swojej dziewczynie/żonie kupił kabrio z pałąkiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.