Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oryginalny radioodtwarzacz CD

Featured Replies

Napisano

Drodzy Stilomaniacy!

Czy do stilona, w ktorym nigdy nie bylo oryginalnego radioodtwarzacza CD da sie go zamontowac bez zadnych problemow? Chodzi mi glownie o to czy magistrala CAN go zobaczy i czy stilon posiada odpowiedni sterownik wewnatrz komputera pokladowego, aby mozna bylo na centralnym wyswietlaczu wyswietlac informacje z radioodtwarzacza?

Dziekuje za odpowiedzi!

Pozdrawiam!

Napisano

..................można wstawić oryginalne CD............pozyskane legalnie.....................czytaj posiadające KOD zlosnik.gif

Napisano

Niedawno sam to przerabiałem i pozwolę sobie przedstawic swoją opinię i doświadczenia. Na wstępie "miła" niespodzianka -ramka(kieszeń montażowa). Stilo bez radia z fabryki, ma plastik (z półeczką na górze)przystosowany do 1 din. Można go łatwo zdemontowac, ale tu już niespodzianka, mianowicie mamy tam 2 (metalowe) mocowania do wspomnianego plastiku(z półeczka) na dole i jedno mocowanie (do wkrecenia śrubki).Można zamówic ramke(kieszeń) u Fiata, albo użyc brzeszczota cool.gif.Druga opcja nie pozwala nam na powrót do poprzedniej konfiguracji bez spawarki albo nowej kieszenii.Ale wymontowanie kieszeni i jej zamiana też łatwa nie jest, gdyż na dole jest mocowanie, blacha, której bez ubytków w plastiku(panelu od wentylacji a raczej jego mocowań) raczej się nie wtmontuje niewiem.gif. Następna ważna sprawa to siec CAN, z tego co mi wiadomo nie wszystkie Stilo bez radia ją mają, dlatego przed "cięciem" proponuje zobaczyc czy jest CAN- 2 przewody, chyba biało-różowy i czerwono-biały, ale u mnie 2-gi to czarno-biały i u mnie są to cieńsze przewody.Jak jest CAN to radio powinno działac, ale nie wiem czy to reguła. Ja podłączyłem 3 radia i działało grinser006.gif, ale Panowie z ASO twierdzili, że to "nigdy nie zadziała!"no nie wiem confused.gif.Co serwis i mechanik to inna opinnia na ten temat i dlatego nie wiem jak to do końca jest?. Proponuje podłączyc radio na próbe i zobaczyc co i jak i dopiero potem brac się za montaż. Z którego roku Stilo?, Bo podobno w Stilo z 2003 roku, miały czasem jakies kłopoty z dokładanym radiem, ale nic konkretnie nie wiem niewiem.gif.Potem ważna sprawa to kod do radia bez niego radio jest nic niewarte, pewnie można rozkodowac ale jakie to ma skutki uboczne?. I to chyba z grubsza wszystko, jest z tym troche zabawy, ale chyba warto, przynajmniej nie zapomni sie panelu od radia smile.gif.Tak sprawa wyglądała u mnie, ale nie wiem czy sprawdzi się w innym Stilo, dlatego traktujcie to tylko jako informacje, a nie regułe. Najpierw proponuje próbne podłączenie radia.

P.S Sorki za braki polskich znaków(czasem)ale klawiaturka mi głupieje raz robi ,a raz nie angryfire.gif. Może ktoś wie co to?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.