Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blaupunkt GTB 300 + wzmacniacz GTA 200???

Featured Replies

Napisano

Witam.

Wstepnie dodam, ze to moj pierwszy post i z tego powodu mowie glosne Dzien Dobry do kazdego 526.gif .

Przeczytalem wczoraj duza czesc tego forum i 3 rzecz nie mam wiele kasy.

Chcialbym sie was specow smile.gif spytac, albo poprostu osoby ktore wiedza co i owo o taki zestaw. Sub GTB 300 oraz wzmacniacz GTA 200. Mozna go nabyc za calkiem przystepne pieniadze za okolo 500 pln za komplet i poprostu nie wiem czy to bedzie dobrym rozwiazaniem na poczatek swojej przygody z Audio w samochodzie. Od razu powiem, ze nie slucham koncertow orkiestry grajacej na klasycznych instrumentach. Raczej bedzzie na tym leciec muzyka nowoczesna .

Dodatkowo , chcialem dokupic glosniki na przod, bo doszedlem do wniosku ze tyl na razie nie potrzeba, w chodzi mi o glosniki Blaupunkt GTC 172 bo takowe mi wchodza w fabie a hmmmm, chyba nie bedzie najgorzej?? Podam linki do sprzetu, aby nie bylo ze nie wiadomo o co chodzi.

Dodam tez, ze calosc bedzie napedzac Kenwood KDC-7024Y

Z gory dzieki za odpowiedz/

Linki:

P.S. Sorki jesli popelnilem jakis niewybaczalny blad crazy.gif nowy jestem sciana.gif

Napisano
  • Autor

Hmmmm, puki nikt nie odpowiedzial to moze z drugiej strony szukajac sobie po sieci mysle dalej. A czy moze lepszym bylo by zainstalowanie 2 -CEWKOWEGO GŁOSNIKA FIRMY PYLE do jakiejs skrzynki z reflexem, bardziej mi na mocy uderzenia zalezy niz na szybkosci i delikatnosci tego basu. No i oczywiscie nadal na cenie, a to by mi wyszlo okolo 300 zloty za calego suba. Pozostaje kwestja wzmacniacza, czy podola ten podany przezemnie wyzej. Czy bedzie kicha straszna. Podkreslam, nie zalezy mi na super super jakosci. Chcialbym sie dowiedziec czy uzyskam cos wiecej czy dla ucha zwyklego chlopaka ktory chce sobie troche lepiej muzy posluchac niz na samych gwizdkach to bedzie dobrze pykac. Nadal jestem przy pomysle ze sprzetem blaupunkta. Mialbym wszystko gotowe i naprawde tanio.... wybor sprzetu stal sie problemem niewiem.gif od kiedy sie nie ma radia na galke i glosnikow 2 do wyboru na polce...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.