Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.9 jtd - po wymianie płynu w układzie chłodzenia

Featured Replies

Napisano

Witam !

Postanowiłem wymienić płyn w układzie chłodzenia i w tym celu udałem się do dobrze znanej pewnej sieci serwisowej. Panowie wymienili mi płyn i odebrałem samochód. Nawet dostałem trochę płynu na dolewki. Niestety moja radość trwała krótko. Po przejechaniu około 3 km (połowa w korku), zacząłem zostawiać za sobą zasłonę dymną w postaci pary. Koniec końców okazało się po konsultacji telefonicznej, że tak bywa i jak wypierają resztkę płynu z układu, to może polecieć po silniku i chłodnicy, a później odparowuje. I tak też po 20 minutach robienia zasłony dymnej efekt ustąpił. Jednak pytanie jest o inną rzecz. W czasie intensywnego parowania chłodziwa, zapaliła mi się kontrolka airbagu. Pomyślałem, że złapało wilgoć i przejdzie samo. No niestety dzisiaj rano dalej się pali. Po przekręceniu kluczyka zapalają się wszystkie kontrolki i po jakimś czasie gasną. Poducha robi podobnie, ale po chwili zapala się ponownie i świeci jak głupia. Pytanie czy mam jechać do serwisu czy da się to jakoś wykasować samemu ? Czy odpięcie aku coś da ? faint.gif

Napisano

> Poducha robi podobnie, ale po chwili zapala się ponownie i

> świeci jak głupia. Pytanie czy mam jechać do serwisu czy da się

> to jakoś wykasować samemu ? Czy odpięcie aku coś da ?

Odpinanie nic nie da. Tylko serwis lub komputer. Poza tym nie wiesz czy błąd był czasowy czy tez występuje cały czas.

Napisano
  • Autor

> Odpinanie nic nie da. Tylko serwis lub komputer. Poza tym nie wiesz

> czy błąd był czasowy czy tez występuje cały czas.

Wcześniej nic się nie działo, tylko wczoraj wieczorem jak juz parowało na całego, zapaliła się i została ze mną rotfl.gif. No to będe musiał podjechać. sciana.gif

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.