Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana UPG

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanie ile może kosztować wym. uszczelki i z tym związanych części: wąż czwórnik(podgrzewanie gażnika,przelew zb. wyrówn.)walnięty 58zł. Gwintowanie, montarz grubszej szpilki na głowicy(czujnik temperatury) ktoś wkręcił ją na kleju i przy odkręcaniu klapa. Olej jak maż wymieczany z olejem(przegotowany) jazda bez wody, auto bez wskażnika temper. Wym oleju, płynu. prosze o wycene lub kto miał podobnie i ile kosztowało. 20.GIF

Napisano

jeśli pytasz o 700 to płaciłem w warsztacie 350 zł za wymianę upg i innych uszczelek w okolicy głowicy płynów oleju filtru planowanie głowicy + 100 zł za uszczelnienie całego silnika ale zaczynało cieknąć na wale korbowym (uszczelki: miska olejowa ?, termostat, simieringi na wale i rozrządzie oraz pokrywa rozrządu)

Napisano
  • Autor

Dzięki za odp. 700 Aisan 1997r. samochód naprawiany jest tu i tam, właściciele laicy. totalna fuszerka(zamiast zacisków drut) Z ta szpilką troche sie wystraszyłem, bo to w końcu ja sie podjąłem naprawy z polecenia żony i przy spowiedzi tak nie żałowałem. Pozdrawiam.

Napisano

nie taki diabeł straszny sam naprawiając zapłaciłbym ok 200zł z planowaniem zamiast 450zł za całość ale nie miałem czasu za to odbiłem sobie przy puncie zamiast 850zł wydałem 450zł (naprawa sprzęgła i skrzyni biegów)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.