Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nawiew w kabinie, dziwne odgłosy z okolic kół

Featured Replies

Napisano

Cześć

Proszę was o pomoc w dwóch sprawach:

1. Mam problem z prawym nawiewem w kabinie - przy pierwszym biegu nie czuję żeby dmuchało powietrze przy szybie przez co mi prawa strona mocno paruje przy drugim biegu już troszku lepiej przy każdym biegu dmucha o wiele słabiej z prawej strony - filtr przeciwpyłkowy suchy i w miare czysty

2. Po wymianie z opon z felgami letnimi na zimowe zauważyłem że strasznie mi biło/trzepało kołami z przodu, a pozatym strasznie huczały - wymieniłem felgi na inne i bicie ustąpiło lecz huczenie pozostało. Mogą to być wina opony tyle że poprzedniej zimy opony mi nie huczały, uszkodzeń też na nich nie widać więc wydaje mi się że to co innego tylko co?

Tak sobie myślę może to coś z układem przeniesienia napędu? albo łożyska kół? W lecie gdy miałem auto na podnośniku z przednich kół podczas obracania mi coś huczało, tylnie nie tylko przednie może teraz zimowe koła to potęgują sam już nie wiem

Napisano

U mnie po założeniu zimówek też strasznie huczy także nie przejmuj się TTTM

Napisano

>zimówki na ogół są głośniejsze niż letnie opony i może stad wziął ci sie ten dźwięk. A jakiej maraki masz zimówki? jeżeli fuldy montero to wcale sie nie dziwie

Napisano
  • Autor

Dokładnie kapcie to fuldy montero - czyli były by to oponki?

Chyba zacznę odkładać kasę na remont zawieszenia (widzę że dużo postów na ten temat) Jakie zastosować zamienniki dobrej jakości przynajmniej podobnej do orginałów.

Z tym nawiewem to lipa jakoś nie widzi mi się wymontowanie deski rozdzielczej, może tylko coś się gdzieś przytkało?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.