Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panel sterowania nawiewami AII

Featured Replies

Napisano

Czy ktos bawil sie w rozbieranie tego ustrojstwa.

Dolegliwosc objawia sie tym ze 3 przyciski pod nawiewami od obiegu wewnetrznego, klimy i ogrzewania szyby raz dzialaja raz nie co bardzo mocno mnie irytuje.

Zastanawiam sie nad zakupem calego panelu ceny od 100 do 150zl lub wyciagnieciem mojego.

Czy ktos bawil sie juz tym cudem bo z tego co gdzies czytalem wada tych paneli jest powstawanie zimnych lutów.

Wiec moze ktoś wie jak sie do tego zabrac i gdzie szukac winnego bo jednak lubie jak wszystko jest sprawne.

Napisano
  • Autor

> Witam,

> ja się "bawiłem" panel Delphi

> pozdrawiam

> paweł

Duzym problemem jest wyciagniecie tej wlytki ze srodka i ogolnie z rozebraiem i zlozeniem tego do kupy?

Z tego co mi sie wydaje tez mam panel Delphi.

Napisano

Jak będziesz miał panel na wierzchu to prosta sprawa. Łatwo się rozbiera. Możesz przy okazji żarówki wymienić, aby za jakiś czas się nie męczyć.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano
  • Autor

> Jak będziesz miał panel na wierzchu to prosta sprawa. Łatwo się

> rozbiera. Możesz przy okazji żarówki wymienić, aby za jakiś

> czas się nie męczyć.

> Pozdrawiam

> Paweł

A ile jest zarowek w tym panelu bo nie swieci mi sie pol podswietlenia.

No i jezeli ktos wie jaki jest typ zarowek do podsweitlania panelu i przyciskow oraz podgrzewania foteli i TC to bede bardzo wdzieczny zakupilbym dzis jeszcze przed wymiana aby wymienic wszystkie i nie grzebac sie za jakis czas z podswietlaniem.

Napisano

W panelu są dwie żarówki. Żarówki są w obudowie niebieskiej, nie wiem jak się nazywa ten typ. Ja poszedłem do motoryzacyjnego powiedziałem do czego potrzebuję i mi sprzedali właściwe. A w ASO kazali przynieść żarówkę na pokaz...

Pozdrawiam

Paweł

Napisano
  • Autor

> W panelu są dwie żarówki. Żarówki są w obudowie niebieskiej, nie wiem

> jak się nazywa ten typ. Ja poszedłem do motoryzacyjnego

> powiedziałem do czego potrzebuję i mi sprzedali właściwe. A w

> ASO kazali przynieść żarówkę na pokaz...

> Pozdrawiam

> Paweł

No wlasnie w sklepie wyciagaja pudelka z zaroweczkami i prosza abym sobie wybral jakie potrzebuje.

A jeszcze jedno pytanie rozpuieranie samego panela czy rozbiera sie od tylu aby dostac sie do plytki drukowanej i trzeba sciagac te kola z tylu sa na jakims wpuscie. Bo niechcialbym niczego zdupic.

Napisano

Nie pamiętam z której strony się rozbiera, ale problematyczne to nie jest, tak jak i składanie.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano
  • Autor

> Nie pamiętam z której strony się rozbiera, ale problematyczne to nie

> jest, tak jak i składanie.

> Pozdrawiam

> Paweł

Wiec sobota minela a ze pogoda dopisala wyciagalem panel z samochodu.

Dobrze ze nie uszkodzielm panelu bo nikt nie napisal ze pokretla sie nie sciagaja zlosnik.gif tylko schodza odrazu ze scianka przednia cool.gif

Znalazlem na plytce zimy lut i jeszcze 3 podejrzane miejsca. 1 minuta z lutownica poskladalem do kupy przy okazji wymienilem zarowki na nowe.

I o dziwo wszystko dziala wink.gif

Teraz jeszcze chyba musze sie wziac za silnik dmuchawy. Wydaje mi sie ze zawieszaja sie czasem na nim szczotki. Dzis obstukalem go troszke koleczkiem drewnianym i jak narazie wszystko dziala miod malina zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.