Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaka skrzynia??

Featured Replies

Napisano

z tych 2 to JBLa bo Sony nie robi fajnych skrzynek sick.gif aczkolwiek za ta cene mozna cos lepszego kupic...

Napisano

> z tych 2 to JBLa bo Sony nie robi fajnych skrzynek aczkolwiek za ta

> cene mozna cos lepszego kupic...

A powiedz mi co Sony robi dobrego hehe.gif

Z tego bym wybrał... wielkie nic! W tej kwocie zdecydowanie Powerbass M10 lub już ewentualnie Hertz ES250.

Napisano

no wlasnie o tym pisze... Również polecam Power Basa M10.... jestem jego szczesliwym użytkownikiem i bardzo zadowolony jestem waytogo.gif

Napisano

> A powiedz mi co Sony robi dobrego

Jest wiele dobrych rzeczy od Sony wiec niewiem po grzyba ten nietrafiony ironizm screwy.gif

Co do paczki to wszystko zalezy czym to bedziesz pedzil... Przedzial cenowy do ~600zl... ponoc nowe DLS-y fajnie graja...

W tej cenie mozna poszukac jakiegos klasyka np by RF...

Jednak wszystko sprowadza sie do pytania : jaki wzmak ??

Napisano
  • Autor

> Jest wiele dobrych rzeczy od Sony wiec niewiem po grzyba ten

> nietrafiony ironizm

> Co do paczki to wszystko zalezy czym to bedziesz pedzil... Przedzial

> cenowy do ~600zl... ponoc nowe DLS-y fajnie graja...

> W tej cenie mozna poszukac jakiegos klasyka np by RF...

> Jednak wszystko sprowadza sie do pytania : jaki wzmak ??

To nie ma byc zadne profesionalne CA ma tylko dobrze grac

a wzmaciancz taki http://allegro.pl/item278956574_blaupunkt_gta_2_mk_ii_400w_gwarancja_faktura_sklep.html

Napisano

> To nie ma byc zadne profesionalne CA ma tylko dobrze grac

Przeca nikt tu o pfofi nie pisze...

> a wzmaciancz taki http://allegro.pl/item278956574_blaupunkt_gta_2_mk_ii_400w_gwarancja_faktura_sklep.html

Hmm no cale 1x180 W... wiec przyjmijmy ze jest tam ~150W w moscie...

Za bardzo jednak nie poszalejesz z subami... Wez to co polecaja koledzy ze stajni PB choc nad S10 mialbys lepsza kontrole szczegolnie ze ma go zasilic Blau.

Ten JL a aukcji moze i fajny ale : 1. uzywka (co nie znaczy ze jest zly) jednak 2. zalezy jak i przez kogo uzywany co daje nam 3. w jakim realnym stanie (a to juz wazny element ktorego nie da sie ze zdjecia wyczytac).

Poza tym to BR wiec niewiem czy "dobrze zagra". Glosno - zapewne tak ale to kwestia gusty.

Rozumiem ze okablowanie juz masz do tego...

Bzysiek... ciesze sie ze sluchasz... sluchaj dalej i nie produkuj zbednego offtopic.gif

Napisano

Ten użytkownik allegro sprzedaje mnóstwo używanego sprzętu car audio i nie ma żadnego negatywnego komentarza, więc myśle, że warto zaryzykowac. Co do tego, że to BR, to myśle ze ktoś, kto kupuje taki wzmacniacz nie oczekuje szybkości i wierności od suba, a tylko porządnego kopnięcia.

Co do Sony, to tak myślałem palacz.gif

Napisano

> Ten użytkownik allegro sprzedaje mnóstwo używanego sprzętu car audio i nie ma żadnego negatywnego komentarza, więc myśle, że warto zaryzykowac. Co do tego, że to BR, to myśle ze ktoś, kto kupuje taki wzmacniacz nie oczekuje szybkości i wierności od suba, a tylko porządnego kopnięcia.

Coz.. jak widac kupujacy za bardzo go nie "docenili" wink.gif Niewiem jak gra 10W1 ale bdb wiem gaj gral 10W0 i za duzo tego "pozadnego kopniecia" to on nie mial screwy.gif

Faktem jest ze schodzil nisko i bardzo miekko przy niskim zapotrzebowaniu na "prad".

JL to glosniki dla ludzi ktorzy wiedza czego chca - raczej nie do "testow".

> Co do Sony, to tak myślałem.

Hmm a to cos nowego hahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.