Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Osłona "pod pasażerem" w 407

Featured Replies

Napisano

Witam ..dołaczam do ekipy z sasiedniego kącika daewoo. Właśnie przesiadłem się z Legi na Puga 407 2.0 HDI 2004r..

Zauważyłem przypadkowo że element podwozia (jakaś metalowa osłona) znajdująca się po stronie siedzenia pasażera nie przylega do podwozia , tzn z tyłu jest umocowana a z przodu "wisi". Czy ktos kojarzy, co to za element i jak go szybko umocować? Nie bardzo mogłem dostrzec i namierzyć jakies miejsce na zapinkę bo akurat dostrzegłem problem na parkingu pod robotą i nie bardzo widziało mi się leżenie plackiem na asfalcie ale myslę zeby wieczorkiem wjechac na kanał i sprobować zamocować ustrojstwo, tylko czy nie potrzebuję jakiejs wyszukanej "firmowej" zapinki :/

Przy okazji ...Wesołych Świąt wszystkim...

mikolaj.gif

Napisano
  • Autor

no cóż ... odpowiem sobie sam...autko jednak dobrze jest podnieść..pod samochodem biegną po obu stronach plastikowe osłony przypinane kołeczkami, ktore pogubiłem... te pasujące dobrze miec przed zabraniem sie do roboty..ale mozna cos pokombinowac i bez...na kanale lub na podnosniku 10 minut roboty..wystarczy wetknać kołeczki i osłona trzyma sie na miejscu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.