Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Benzyna znika

Featured Replies

Napisano

No nie wiem co jest, ale tak szybko mi znika z baku pb95, że nie nadążam kupować, niedawno wlałem 30 litrów, robie krótkie odcinki na benzynie ok 2km i przełączam na lpg, ale jak tylko jadę na benzynie to znika w mgnieniu oka, nawet jak silnik jest rozgrzany, nie wiem co jest... raz leciało z pod wężyka, to go wymieniłem, teraz też gdzieś leci chyba z układu zasilania, tylko gdzie ? Macie jakieś pomysły ?

Jak sprawdzić czy leci ? Najlepiej na zimno pewno, ale co jakis dodatek do beny wlać fluorescencyjny ? niewiem.gifzlosnik.gif

Może poprostu tyle pali ? Ale raptem zrobiłem z 5 baków lpg na tych 30 litrach benzyny, a mam już rezerwe. czyli ok 24 litrów wypalił.

Pacjent to Golf Mk II

Napisano

Przy obecnych temperaturach uruchomienie zimnego silnika lub po krotkim postoju skutkuje chwilowym zuzyciem paliwa dochodzacym do nawet 35l/100km wiec nie ma sie co dziwic ze paliwko szybko znika. U mnie poki nie ma jeszcze silnych mrozow to uruchamiam na lpg, a w zbiorniku plywa jeszcze okolo 15l "benzyny" z calego zbiornika ktory zatankowalem na poczatku czerwca br przed wyjazdem na wakacje na zachod Europy. Celowo wzialem slowo benzyny w cudzyslow poniewaz tydzien temu bylem zmuszony na niej pojechac okolo 5km do stacji z lpg - poprostu sie juz nie da no.gif bo zapewne oktany wyparowaly, silnik dzwoni jak w kosciele sick.gifMusze zalac teraz z 25l jakiegos dobrego paliwka 98 coby sie wszystko ladnie wymieszalo i wypalic to palacz.gif Gdzies czytalem ze paliwo zachowuje swoje parametry przez okolo miesiac od zatankowania niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.