Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gas-Tech

Featured Replies

Napisano

Kto z forumowiczow posiada taką instalację? Jak działa ,jakie zuzycie LPG , jak z serwisowaniem.Problemy i zalety.

Napisano

Cześć.

Ja posiadam w swoim Pugu 406. Od 2,5 roku, przebieg zrobiony na niej

15.000 tyś kilometrów. Wszystko chodzi OK.

Średnie spalanie 11,5 l. Trasa nawet 9,9 l /sto kilometrów.

Ostatnio bylem na przeglądzie 2 lata temu grinser006.gif

Tak z instalacją jest wszystko wporządku odpukać. Choć bardzo

wrażliwa jest na pobór prądu przez auto, czasem lekko falują

obroty na postoju przy włączonych światłach przy wyłączonych nie zakrecony.gifPrzy włączonych światłach mijania i halogenach nie falują .

Spalanie z klimatyzacją, silnik 1.8 16V 110 KM. Wskaźnik gazu jest bardzo precyzyjny. Samochód bardzo dobrze reaguje na nacisnięcie gazu. Problemów brak, zalety dobra instalka i nie za droga choć pierwsze ustawienie instalki nie jest łatwe byłem na trzech regulacja po załozeniu ale potem już spokój. biglaugh.gif270635636-JUMP2.gif

Pozdro.

Napisano
  • Autor

Witam!

Chciałem poznac opinie na temat tej instalacji ale nie jest łatwo bo jak widac nie jest to ''powszechny'' typ.Mam podobne doswiadczenia odnosnie dzialania - zadnych problemow od 2 lat , przejechane 34 tys km,trudo zauwazyc czy jazda na Pb czy LPG tylko pikanie centralki podczas przełaczania.Zuzycie mam jak Pb pisałem o tym na forum NU ale tylko ''śmiech'' że to nie mozliwe.

Co do tych falujących obrotów.Miałem podobny problem-przyczyna to zle podpiety ''map sensor'' nie może być na tym samym ujęciu podcisnienia co reduktor i powinien znajdować się jak najbliżej przepustnicy.Powinien mieć oddzielny króciec w kolektorze ssacym.Było odwrotnie wykonane w zakładzie montującym i dopiero wizyta i poprawa u producenta w Lublinie rozwiązała problem.Drugi bład to zbyt blisko połozona szyna wtryskowa przewodów wysokiego napęcia i na to jest bardzo wrazliwa to też zakłocac może wolne obroty.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

A u mnie pomogła wymiana silniczka krokowego, dziś kupilem nowy, wgrałem go i teraz obroty są równe 270635636-JUMP2.gif Ciekawe ile wytrzyma na tym nowym silniczku krokowym. Skórkowane często się brudzą. Mam nadzieję, że ten wytrzyma 2 lata. Poprzedni własnie tyle wytrzymał. Niestety czyszczenie pomaga na krótko. Pozdro. palacz.gif

Napisano
  • Autor

> A u mnie pomogła wymiana silniczka krokowego, dziś kupilem nowy,

> wgrałem go i teraz obroty są równe

Instalacja niezła ale.. ostatnio zauwazyłem że ukryli dostep do oprogramowania !!! confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.