Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zderzak 3D = Zderzak 5D???

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś jest zorientowany w kwestii zderzaków do Stilaczka, oco chodzi... mianowicie zastanawiam się nad podmianką zderzaka orginalnego na wersję bardziej tuningową, zarówno przód i tył, tylko tak się zastanawiam, nad jednym, czy sposób mocowania zderzaków w wersji 3D i 5D jest taki sam? Wszędzie gdzie nie popatrzeć w Polsce jest że 3D albo fotka z wersją 3D, a z Niemiec ściągać, to finansowo droższe od pieniędzy... zatem liczę na jakaś rzeczową podpowiedź... smile.gif

Napisano
  • Autor

A może zatem jakaś podpowiedź, gdzie można szukać zderzaków tuningowych do stilaka 5D, bo jeden ze sklepów w Lublinie odpowiedział mi że pasują 3D=5D, ale też mi coś się nie wierzyło, dlatego to pytanie, więc może jakby ktoś coś znał w okolicach Wawy to będę wdzięczny za info IThankYou.gif

Napisano

Nie wiem jak to jest z tuningowymi wyrobami. Być może sa tak ukształtowane, że pasują. Oryginalny zamontować się da do 5D, ale bedzie dłuższy i wizualnie jakbyś młotkiem klepał po wypadku w garażu.

Napisano

3D nie pasuje do 5D, ale jakbyś go porzeźbił to by wszedł. Wystarczy go skrócić pod długość do 5D i wejdzie.

Napisano

> oklepane

heee czyli da sie.. a ze troche tu czy tam bedzie odstawalo wink.gif albo przebudowa pol przodu... mozna by sie szarpnac na blachy ze jakiegos skasowanego wozka.. tylko potem przy odsprzedazy swojego wez sie wytlumacz ze miales taki kaprys a nie ze auto to szczep z 2 szt wink.gif

Napisano
  • Autor

> oklepane

właśnie nie wiem, czy tak do końca co niektórzy mnie zrozumieli... nie chodzi mi oto aby zderzak z 3D przełożyć do 5D, tylko bardziej o pasowanie zamocowań, bo w finale zderzak miałby być powiedzmy taki:

http://www.italo-tuning.de/

ścieżka: Katalogübersicht >>> Fiat Stilo / Stilo Multi Wagon (Typ 192) >>> Spoiler >>> Carzone >>> Fiat Stilo - Design "Futura" 5T

A że w Polsce zdobycie elementów tuningowych graniczy z cudem, a do wersji 3D nieraz się trafiają stąd moje pytanie uogólnione. Ale niektórzy już odpowiedzieli mi na nie za co dziękuję smile.gifIThankYou.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

> Poważnie chcesz zrobić takiego Predatora ?

No może nie aż takiego, bo obniżać zawieszenia nia mam zamiaru, wtedy to tylko by mi pozostało poruszać się po głównych i w miarę równych drogach, czyli niektóre ulice Wawy... zeby nie przywalić w coś... jednym slowem w granicach rozsadku, ale najpierw znaleźć gdzie coś takiego można kupić po rozsądnej cenie, bo sciągnąć z Niemiec... to raz że zderzak prawie 1500zł + transport pewnie min. 100zł to już jest 1600, a gdzie malowanie ze 400 faint.gif a w naszych sklepach jak wyszukałem to podobne do wersji 3D przód i tył razem kosztuje ok. 1200 złociszy, więc różnica jest znaczna i chyba nawet ten sam producent...

Napisano
  • Autor

> Happy New Year

Dzięki jak coś to będę pamiętać smile.gif

Wzajemnie, wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2008!!!

Napisano

> Dzięki jak coś to będę pamiętać

> Wzajemnie, wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2008!!!

ooo do 5d sa cale body-kity ...900 E za plastiki.. Pomijajac wzgledy ekonomiczne i skupiajac sie tylko na estetyce... dla mnie 6/10 jak mialbym oceniac.

https://ssl.kundenserver.de/s42766842.ei...view.shopscript

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.