Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Renie i opał (OO)

Featured Replies

Napisano

Dnia dzisiejszego "walnęła mi uszczelka" jeśli chodzi o cierpliwość dotyczącą windowania cen ON. Pojechałem na stację po opał i tam powiedziano mi, że "francuzy" - w tym Renie - ciężko znoszą opał i odradził mi. Podobno lecą pompy. U siebie mam pompę LUCAS.

Gość sobie JAJA ROBI, czy faktycznie mam czego się obawiać?

A tak w ogóle, co sądzicie o opale we francuzach?

Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki

Napisano

Na twoim miejscxu wolałbym zmajtrowac prosty system podgrzewania oleju roślinnego i lać go w auchanie ejst po 2.29 za litr rzepakowy , ten silnik 1.9 D spokojnie na tym poejdzie i jaki zapach fajny zrury bedzie cool.gif najprościej owinąc rurkę zplaiwem wokół rury wydechowej albo zrobić z obiegu cieczy jakiś wymiennik.

Napisano

Witam.

Jaki masz przebieg? Z rocznika to tak mysle ze nie mniej jak 300 000. Dlatego...

Ja mysle ze nie ma co sie za bardzo przejmowac przy takim przebiegu tym co tam zalejesz. A czy wiesz co wlewasz do baku na stacji. W Polsce wiadomo jak jest. Sam mam małe doswiadczenie co do OO ale nie powiem ze nie probowalem. Pompa Bosch. Zawsze jednak robiłem "drinka" z ropa. Mozna tez dolewac specjalnego ustrojstwa. OO bardziej suchy.

Roznica jakies 1pln na litrze lub wiecej. W spalaniu podobnie.

Pompa roznie ale 500 - 1000

Wtryski dobre ok 500

Brat ma stara fieste i leje w nia opal od poczatku (3 lata). Juz "przejechal" (zaoszczedzil) jakies (4 pompy = 2 silniki) i dalej jezdzi. Ale w sumie roznie moze byc. Samochody i czesci tak spadly ze nie bylo by problemu kupic cos tanio jak by co.

Gdyby nie zabawy z wlewaniem i beczkami to sam bym sie nie szczypał ale wiem ze mozna i z dystrubutora (ale nie wszedzie).

Wybor zalezy od Ciebie.

Tak jak pisalem.

Wiadomo co wlewasz do baku na stacji. angryfire.gif

A masz podgrzewanie paliwa w filtrze?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.