Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

szyberdach

Featured Replies

Napisano

Witam,mam pytanko,co lepsze? Przyspawać cały kompletny dach wraz z szybrem i potem pomalowac,czy lepiej wyciac dziure w dachu i umiejscowic sam szyberdach?.Co do ej drugiej wersji to jak sprawdzic czy wzmocnienia dachu nie bedą przeszkadzały i czy są tak umiejscowione,ze mozna wsadzic ten szyber.Nie mam własnie szybra,Jakies foto dachu sedana bez podsufitki byloby pomocne od Kolegów.No bo skad mam wiedziec nawet jak zdejme podsufitke czy da rade wstawic szyber.Pozdrawiam.

PS obecnie jestem na etapie adaptacji el.szybek i tak pomyslalem ze dolozylbym szyber.Tez zelektryfikowany. grinser006.gif

Napisano

Witam

z tym obcinaniem dachu to nie jest dobry pomysł, naruszasz strukturę auta ,a może to być ważne przy jakiejś klepie (oby nie).

co do wzmocnień dachu to na pewno szyberdach ci wejdzie (szwagier tak ma) tylko poszukaj na stronach np. webasto , czy innych producentów klimatyzacji i ogrzewań do aut

Napisano
  • Autor

> Witam

> z tym obcinaniem dachu to nie jest dobry pomysł, naruszasz strukturę

> auta ,a może to być ważne przy jakiejś klepie (oby nie).

> co do wzmocnień dachu to na pewno szyberdach ci wejdzie (szwagier tak

> ma) tylko poszukaj na stronach np. webasto , czy innych

> producentów klimatyzacji i ogrzewań do aut

Z tym obcinaniem to taki hardcore z mojej strony,nie skłaniałbym sie ku temu,chociaż w moich oloicach na szrotach lezy kilka i nawet jeden w kolorze mojego auta,wiec pomyslalem,a moze tak łatwiej.Ale pozostane chyba przy wycince w dachu dziury.Niemniej kiedys zpodałem podobny temat o szberku na forum i miałem sprzeczne odpowiedzi co do tych wzmocnien.Ktos pisał ,ze musza byc specjalnie wspawane pod szyber,inny Kolega znowu ze w sedanie trzeba właśnie dospawac jakies wzmocnienie.Pozdro

edit: http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=279065637&an=&page=0&vc=1 znalazłem i studiuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.