Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiary bagaznikow w MPV

Featured Replies

Napisano

Witajcie. Przegooglalem internet w poszukiwaniu tak pozytecznej informacji jaka sa wymiary bagaznikow w scenicu, grand scenicu i xsarze i niestety nie udalo mi sie znalezc. W zwiazku z tym mam wielka prosbe, o ile ktos dysponuje takimi danymi, lub moglby zmierzyc i podeslac... Zona wymyslila sobie wozek, ktory po zlozeniu ma 90x67x35cm i nie wiem, czy wejdzie do bagaznika. Auto bede chcial kupowac w okolicy miesiaca, a wozek latem podczas wakacji w kraju. Nie chcialbym stanac przed problemem wcisniecia sprzetu, bo konsekwencje moga byc oplakane:)

Napisano

Ja jeszcze raz powtórzę co wiem na temat bagażnika Picasso. Naprawdę duży, głęboki wózek wchodzi tam bez większego problemu.

Podaję wymiary WÓZKA: zlosnik.gif

Wysokość 110cm

Szerokość 60cm

Długość 110cm

Waga 14kg

Po złożeniu:

Wysokość 51cm

Szerokość 60cm

Długość 91cm

Napisano

> Ja jeszcze raz powtórzę co wiem na temat bagażnika Picasso. Naprawdę

> duży, głęboki wózek wchodzi tam bez większego problemu.

potwierdzam - cwiczone na wozku znajomych. poza tym 550l mowi samo za siebie, no i zawsze fotele mozna do przodu przesunac - wtedy jest jeszcze wiekszy (chyba cos pona 650l). A wymiary xsary gdzies widzialem, poszukam...

Napisano
  • Autor

Dlaczego pytam...

Tu w autohandlu, jak juz sie wezmiesz za ogladanie auta to niemalze musisz je kupic, inaczej mozesz sie nasluchac na temat marnowania cennego czasu operatora placu. Dlatego tez nie chcialbym zabrac miarki do autohandlu i biegac pomiedzy rzeczonymi pojazdami, bo biedny koles moglby zawalu serca dostac. Najchetniej zostawilbym swoja 406, ale sprawdzilismy uzywajac fotelika znajomych, ze potrafi sie zaczac hustac na zakrecie... Moze konstrukcja fotelika, moze sama kanapa, niemniej jednak klamka zapadla i szukam. Szlag mnie juz konkretny trafia, bo bym polaczyl bagaznik, klimatronika i tempomat z xsary z bezpieczenstwem scenica. W tej cenie co szukam, klimatronika i tempomatu raczej nie dostane w scenicu, a ja tak polubilem te zabawki na trasie UK- Polska granica

Napisano

> Dlaczego pytam...

> Tu w autohandlu, jak juz sie wezmiesz za ogladanie auta to niemalze

> musisz je kupic, inaczej mozesz sie nasluchac na temat

> marnowania cennego czasu operatora placu.

Znam to, ale nie przejmuj sie - Twoja kasa! Ja ostatnio taki blad popelnilem, i troszke mnie to nerwow kosztowalo...

> W tej cenie co

> szukam, klimatronika i tempomatu raczej nie dostane w scenicu, a

> ja tak polubilem te zabawki na trasie UK- Polska granica

A co ma Scenic bezpieczniejszego - Xsara ma 4 poduchy, i 4 gwiazdki za ochrone w kabinie i 2 za pieszego - Scenic chyba 5 nie ma zeby.GIF.

Ja sie nad Renault nie zastanawialem, bralem Citroena. A wymiary, masz tutaj:

280424163-Image1.jpg

post-42021-14352491318218_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> A co ma Scenic bezpieczniejszego - Xsara ma 4 poduchy, i 4 gwiazdki

> za ochrone w kabinie i 2 za pieszego - Scenic chyba 5 nie ma .

No i tu wlasnie jest ten szkopol ze ma 5. Gdyby nie to to bym nie myslal. I jakos wizualnie bardziej mi scenic podchodzi niz xsara, tyle ze moze miec cruise i klimatronic:(

W kazdym razie dziekuje za pogladowy obrazek... Tego wlasnie szukalem bezskutecznie

Napisano

> No i tu wlasnie jest ten szkopol ze ma 5. Gdyby nie to to bym nie

> myslal. I jakos wizualnie bardziej mi scenic podchodzi niz

> xsara, tyle ze moze miec cruise i klimatronic:(

to dla samego cruise controla i climatronica nie bral bym xsary. dla mnie4 gwiazdki sa ok - gorzej jakby auto mialo dwie, czy trzy. wg mnie wszelkie znaki na niebie i ziemii mowia, ze chcesz scenica wiec po co gwalcic fizyke? mowie calkiem serio. nie mysl, bo bedziesz nieszczesliwy z autem, a nie ma nic gorszego jak codzienny dojazd do pracy czyms, co sie nienawidzi crazy.gif

Napisano
  • Autor

> wg mnie wszelkie znaki na niebie i ziemii mowia, ze chcesz

> scenica wiec po co gwalcic fizyke? mowie calkiem serio. nie

> mysl, bo bedziesz nieszczesliwy z autem, a nie ma nic gorszego

> jak codzienny dojazd do pracy czyms, co sie nienawidzi

tyle ze xsara ma wiekszy bagaznik i to mnie meczy. No nic, dziekuje za nawiazanie dyskusji... ide sie przespie z problemem i bede kombinowal nastepnym razem. Gdyby ktos posiadal taki rysunek scenica, to ja poprosze:))))

Pozdrowionka

Napisano

> No i tu wlasnie jest ten szkopol ze ma 5. Gdyby nie to to bym nie

> myslal.

Cos Ty sie tych gwiazdek tak uczepil? Gwiazdki sa przyznawane za uderzenie autem w odksztalcalna nieruchoma przeszkode z predkoscia 64 km/h. I jak to sie ma do rzeczywistosci i tego co sie dzieje na drogach? U nas nawet w terenie zabudowanym nie jezdzi sie 64 km/h...

Napisano
  • Autor

> Cos Ty sie tych gwiazdek tak uczepil? Gwiazdki sa przyznawane za

> uderzenie autem w odksztalcalna nieruchoma przeszkode z

> predkoscia 64 km/h. I jak to sie ma do rzeczywistosci i tego co

> sie dzieje na drogach?

Pozwol, ze auto bede dobieral wedlug wlasnych kryteriow oceny...

Zdaje sobie sprawe, ze gwiazdki sa przyznawane w warunkach laboratoryjnych, niemniej jednak uwazam, ze im jest ich wiecej, tym lepiej dla kogos kto siedzi ww samochodzie

> U nas nawet w terenie zabudowanym nie

> jezdzi sie 64 km/h...

Wiem, i bardzo dziwnie sie patrzy na kogos, kto przestrzega przepisow...

Na marginesie guzik wielki to wnosi do pytania, ktore zadalem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.