Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Proszę o wymiary pierścieni nominalnych BRAVO 1,4

Featured Replies

Napisano

Właśnie przyszły mi kupione na Allegro pierścienie tłokowe do Bravo 1,4 12V i nie jestem na 100% pewien co do ich wymiaru, potrzebuję nominalne ale z oznaczenia na pudełku można różnych rzeczy się dowiedzieć, a więc napiszę wszystko co tam jest:

Firma: FEDERAL MOGUL

1,4/1,8/2,0L

82x1,5+1,5+3mm Std.

A tu chyba numer części: 08-787000-00 Fiat

I teraz o co mi chodzi? Czy do modeli 1,4/1,8/2,0 są takie same pierścienie bo nie rozumiem dlaczego te modele są na pudełku, wiem że część z Was ma katalogi serwisowe i jesteście w stanie sprawdzić jakie wymiary nominalne są tych pierścieni. Proszę o POMOC!!! pad.gif

Napisano

Eper pokazuje ze 1,4 i 1,8 maja rozne pierscienie, przynajmniej roznia sie numerem katalogowym, wymiarow nie podaja

Napisano

Pierścienie są nominalne na 100% "std" oznacza standard czyli nominał. A czy pasują one do 1.4 to będę mógł sprawdzić dopiero w poniedziałek. 08-787000-00 to numer Goetza. Do poniedziałku.

Napisano
  • Autor

> Do poniedziałku.

Dzięki "leszek-b", czekam do poniedziałku, szukałem na necie jakiegoś katalogu Goetze ale nigdzie nie mogę znaleźć, licze na Ciebie że mi to sprawdzisz i masz u mnie 20.GIF

Napisano

Przepraszam, że dopiero dzisiaj ale jakoś mi wyleciało z głowy. Te które kupiłeś są jak najbardziej prawidłowe dla 1.4 12v.!!!!Sprawdzałem w katalogu Geotza. U mnie w sklepie sa one po 53 zł.

Pozdrowienia

Napisano
  • Autor

> U mnie w sklepie sa one

> po 53 zł.

Ja zapłaciłem za komplet 230zeta, dzięki za sprawdzenie bardzo mnie to martwiło, a czy masz może w sklepie u siebie prowadnice zaworów do tego silnika???? smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.