Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.3 MultiJet - opinie

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,

jestem na kupnie Punciaka z 2005 1.3 MultiJet. Mam wielką prośbę do użytkowników oraz osób znających ten model kropka o wyczerpujące opinie. Interesuje mnie kilka pozycji sprowadzonych do polski, mają ok. 50000km przebiegu.

Z przykrością muszę też poinformować o tragicznej śmierci mojego kropka frown.gif ... po dachu, jedyny element, który został cały to drzwi kierowcy.

Pozdrawiam

np. taki model mnie interesuje

Fiat Punto 1,3 MultiJet 2005

Napisano

> Witam wszystkich,

> jestem na kupnie Punciaka z 2005 1.3 MultiJet. Mam wielką prośbę do

> użytkowników oraz osób znających ten model kropka o wyczerpujące

> opinie. Interesuje mnie kilka pozycji sprowadzonych do polski,

> mają ok. 50000km przebiegu.

> Z przykrością muszę też poinformować o tragicznej śmierci mojego

> kropka ... po dachu, jedyny element, który został cały to

> drzwi kierowcy.

> Pozdrawiam

> np. taki model mnie interesuje

> Fiat Punto 1,3 MultiJet 2005

mam multijeta od pol roku, kupilem zadbany na biezaco serwisowany egzemplarz, aktualnie ma przejechane 190 tys kilometrow, silnik pali na dotyk, oleju nie bierze, amory zawiecha nie ruszana od nowosci i jak bylem tydzien temu na rolkach przed wiosna to nic nie kwalifikowalo sie do wymiany,

ogolnie narazie jestem pozytywnie zaskoczony trwaloscia tego fiata

zuzycie paliwa od 4,5 do 5,5 przy dosc ostrej jezdzie a wbrew pozorom silniczek wiele potrafi, predkosc ktora udalo mi sie osiagnac to 170 km/h, na trasie jak zacznie dmuchac turb bardzo fajnie sie zbiera i niema zadnych problemow z wyprzedzaniem itp

na poczatku sie balem ze zabraknie mi mocybo przesiadalem sie z autka 150 konnego ale szybko moje obawy zostaly rozwiane

Napisano

podziele opinie BOCZO. Ja ma rok czasu i mam nakrecone 120tys. Jak go kupilem mial 50tys. Jedynie co to: wylal amorek to wymienialem od razu 2, lozysko w kole i termostat (jedyna wada tych silnikow i kosztuje 200zl!!!). Tak to smiga jak milo, pali na dotyk, spalanie ok 5,5 ON w miescie jak smigasz na klimie, oleju od wymiany do wymiany nie dolewam (wymieniam co 20tys.). Podsumowujac - REWELKA - najlepszy silnik jaki do punto mogli wlozyc - polecam.

ps. Mam podobna wersje jak ta na fotkach tylko 5D - super. Tylko uwazaj bo ten na fotkach w dup... byl bity - nierowno ma znaczki na tylniej klapie przyklejone frown.gif

Napisano
  • Autor

> ps. Mam podobna wersje jak ta na fotkach tylko 5D - super. Tylko

> uwazaj bo ten na fotkach w dup... byl bity - nierowno ma znaczki

> na tylniej klapie przyklejone

na to nie zwróciłem uwagi. I tak napewno trzeba jechać i oglądać osobiście, czy się kupi czy nie. Zastanawiam się nad przebiegiem, czy aby nie kręcony ... już tyle opini słyszałem na temat sprowadzanych samochodów, że juz mi się w głowie kręci. Gdybym miał pewność, że wszystko z nim ok, brałbym od ręki ale nie mam ... dzięki wielkie za opinie. 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.