Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I co robić sprzedać i stracić??????????

Featured Replies

Napisano

master Dci 2,5 około 120psi i ciekawi mnie czy ktoś coś na temat tego pojazdu mi powie bo porównuje do sprinetra 2,9 TDI i wypada o 80% gorzej, a mianowicie sprintem zrobiłem 120 tyś km za rok i nic poza normalną expl. a masterkiem 55 tyś za pół roku i już była skrzynia, alternator, zawieszenie przód i tył i wiele innych i w sumie tak ze 12 tyś zł mnie szarpło i co mnie jezcze czeka a auto jest z 2002 roku a sprint był z 97 węęęęc??? mlot.gif Dziękuję za wszelakie opinie i nikomu nie życze tego co ja przerabiam!!! Aha auto ma jakieś 250 tyś przejechane wg oględzin a nie wg licznika który i tak źle pokazuje a merc miał 800 bo kupiłem od 1-go wł i autko znałem od salonu, pozdrawiam confused.gif

Napisano

AJ na twoim miejscu pozbył bym się Mastera. Dostawczaki Renault nie są super jakości. Mówię tak nie z własnego doświadczenia, a z opinii znajomego. Sprintery są znacznie lepsze i trwalsze. Zreszta ważne też jest do czego się go używa. Ja w każdym bądź razie postawił bym na Sprintera. może ewentualne naprawy czy materiały trochę droższe, ale bardziej bezproblemowa jazda. I pewna !!

Powodzenia w podjęciu (jedynej) właściwej decyzji zeby.GIF

Napisano

osobiscie mam juz trzeciego sprintera i niemam problemu no moze wymiana oleju filtra i teraz klocki + tarcze poszly ale ma juz 160 tys i jest do 3,5 tony na podwujnych kolach ale jest zawsze gdzies miedzy 5-6 ton jak jade i od pukac nic ,a kolega ma mastera to ma tosamo co ty ale on ma silnik 3 litry nisana i tu dopiero sa problemy bo czesci sa od nisana prawie na wszystkie czeba czekac . Ostatnio czekal az 4 tygodnie na skrzynie na gwarancji ale dostal auto zastepcze . Tosamo mysli co ty chce sie pozbyc ale jeszcze ma lizing ,tylko on tez ma przewaznie na aucie 4.5 do 6 ton a autko jest do 3,5 tony i tu jest problem .Ja osobiscie jestem za miskiem jednym zrobilem 400 tys i silnik byl bez wycieku oleju jak nowy z 96 roku 313 , potem mialem 416 to byla rakieta na starcie ale z baku to umial sobie pociagnac ale cos za cos a teraz 413 jest ok malo pali bo przytym co ma nasobie to na trasie 13 litra a kontener jest 2.2-2.3-5,2 i ma troch oporu . osobiscie sprinter a jako osobowe to reno

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.