Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana radioodtwarzacza - Golf III

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie, w tym temacie chciałbym poprosić o pomoc w przełożeniu radia. W październiku nabyłem Golfa III 1.9 GTD. Było w nim zamontowane radio Blaupunkt Essen RCR 127. dokładnie takie samo jak na poniższej aukcji: http://www.allegro.pl/item327242289_blaupunkt_essen_rcr_127_z_karta_super_cena_.html

Poprzednim samochodem jakim przyszło mi jeździć był fiat uno, zamontowałem w nim radioodtwarzacz Sony CDX-GT310, taki jak na poniższej aukcji:

http://www.allegro.pl/item326120908_rewelacyjny_sony_cdx_gt_310_nowy_pol_gwar_f_vat_ss.html

Doszedłem do wniosku że nie pojadę do gościa który się tym zajmujel tylko postaram się sam jakoś wymienić oba radia, lecz zanim przystąpie do działania chciałbym prosić forumowiczów o pomoc. W jaki sposób zabrać się za wyjmowanie starego radia?? Czy po wyjęciu Sony nie dojdzie do blokady tego odtwarzacza?? Wiem że te pytania mogą być dość głupie ale nigdy nie miałem okazji wymieniać radii wink.gif

Napisano

Wyciagniesz stare przez przejsciowke podlaczysz nowe i tyle roboty.

Mozliwe ze bedziesz musial jeszcze wlozyc polkieszen montazowa bo nie wiem czy stare radio tego wymagalo.

W zaleznosci jak masz podlaczone ISO moze nastapic kasowanie ustawien stacji wtedy trzeba zamienic 2 kableki najczesciej czerwony z zlotym miejscami.

Napisano
  • Autor

Dzięki za pomoc, wyciągnąłem wszystko ładnie tylko na niezbyt miłą niespodziankę natrafiłem - wtyki od anteny nie pasują (w sony jest bardziej podłużny a w blaupunkcie "nasadowy"), chyba jednak bede musiał odwiedzić elektryka...

Napisano

> Dzięki za pomoc, wyciągnąłem wszystko ładnie tylko na niezbyt miłą

> niespodziankę natrafiłem - wtyki od anteny nie pasują (w sony

> jest bardziej podłużny a w blaupunkcie "nasadowy"), chyba jednak

> bede musiał odwiedzić elektryka...

Kup w sklepie z radiami przejsciowke kosztuje chyba z 8zl. I bedzie gralo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.