Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

głośniki 16,5 w drzwi??

Featured Replies

Napisano

czy wejdą bez paneli?? znaczy same dziury jak zrobie?? próbował ktoś?? mowa o tipo oczywiście.

Napisano

> czy wejdą bez paneli?? znaczy same dziury jak zrobie?? próbował

> ktoś?? mowa o tipo oczywiście.

Rozbieralem swego czasu tylne drzwi w tym pojezdzie.

1/ tapicerka jest podbita na jakims grubszym kartonie

2/ z racji wieku tego typu pojazdow ( moj byl '94) stan kartonu byl raczej mizerny.

3/ musialbys sobie albo zaadaptowac dystanse z mdfu ewentualnie zbudowac jakas kratke z plaskownikow bo po zdjeciu tapicery nie ma zabardzo sie do czego podczepic. Szkielet drzwi jest dosc skromny i trzeba by go uzupelnic jakas konstrukcja.

4/ uwaga na wzmocnienia w drzwiach. 94'r mialem wzmocnienia w postaci dwoch rur przebiegajacych w poprzek, ktore moga pokrzyzowac plany ograniczajac "glebokosc" montazu.

5/ reasumujac.. glosnik do drzwi a maskownice do tapicerki... inaczej to sie to rozklekocze w szybkim tempie. 20.GIF

Napisano
  • Autor

Myslałem raczej o przykręceniu głośnika przez pprzez tapicerke jak bym dał do konstrukcji fakt lepiej ale na głebokość może nie wejsć a tak troche wiecej miejsca w przeciwnym razie mogła by się otwierana szyba opierac na głośniku. tipo 94 mysle o miejscu za kieszenią nie wiem czy to dobry pomysł ale tam jest najgłebiej.

280545206-drzwi.jpg

post-53943-14352491961607_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

i jeszcze jedno wydaje mi się że u mnie jest taka czarna blacha przykrecona do konstrukcji drzwi na to tapicerka na tym foto tej blachy nie ma czy to inne drzwi były jakies różne rodzaje??

Napisano

> i jeszcze jedno wydaje mi się że u mnie jest taka czarna blacha

> przykrecona do konstrukcji drzwi na to tapicerka na tym foto tej

> blachy nie ma czy to inne drzwi były jakies różne rodzaje??

juz widze ze masz inne konstrukcyjnie drzwi. Przez 4 otwory widac u ciebie taka sztabe... ja tam mialem 2 rurki rownolegle do siebie puszczone .. toto niby wzmocnienie. Procz kartonu mialem jeszcze jakas taka dosyc sztywna folie/worek... zadnej blachy

co do miejsca... to moze by przycial kieszen z przodu..( w strone nog) i dopasowal jakas ladna maskownice ? Tyle ze by cie czekalo klejenie/laczenie tego jakas zywica bo jak obetniesz przod kieszeni to sruby montazowe pojda sie kochac. Ale ja bym chyba w te strone mimo wszystko poszedl bo dzwiek przynajmniej ma dokad sie rozejsc.. a tak po twojemu to tylko masaz biodra 20.GIF

Napisano
  • Autor

foto zapożyczone. jak u siebie mam nie pamiętam. ale mam też powiedzmy zapasowe drzwi i tam jest ta blacha ale te drzwi sa z anglika 89rocznik.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.