Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

duzy problem z TD

Featured Replies

Napisano

Witam:) problem tkwi w tym ze samochód zle pali rano...Wykręciłem wtrysk i pojechałem do znajomego sprawdził na maszynce i powiedział ze jeden leje wiec wymieniliśmy końcówkę ustawiliśmy go.Po zakręceniu wtrysków pojawił sie jakis dziwny stukot na wysokich obrotach. Czy to może być związane z katem wtrysku?? ja mam pompę bosha i nie ma tam ustawiacza kata...i jeszcze jedna rzecz zauważyłem na pompie jest taki czujnik z 1 kablem i wydaje mi sie ze on moze byc zepsuty ale nie wiem na jakiś zasadzie powinno działać wiec nie wiem jak to sprawdzic:/wie może ktoś coś na ten temat???

Napisano

W TD100 jest LUCAS, ale też mi źle odpalał, jak uszkodozny był elektrozawor przestawiacza kąta wtrysku - elekrozawor z kabelkiem o którym pewnie piszesz. Uszkodzenie objawiało się tym, że lał paliwem na zewnątrz. Więcej Ci nie pomogę niestety.

Napisano

tez mialem kiedys taki problem u mnie pomogla wymiana swiec zarowych. po wymianie palil na dotyk przy -12 C smile.gif

Napisano
  • Autor

> W TD100 jest LUCAS, ale też mi źle odpalał, jak uszkodozny był

> elektrozawor przestawiacza kąta wtrysku - elekrozawor z

> kabelkiem o którym pewnie piszesz. Uszkodzenie objawiało się

> tym, że lał paliwem na zewnątrz. Więcej Ci nie pomogę niestety.

pompa boscha nie ma chyba tego elektrozaworu bo nie występuje w żadnym katalogu.A co ile sie reguluje zawory?? po wymianie tego wtrysku słyszę w aucie takie tarcie jak dodam gazu taki dziwny odgłos takie jakby przelewanie wody nie wiem jak to określić...A świeczki są wszystkie nowe.A może trzeba ostawić kąt początku tłoczenia po wymianie tych końcówek wtrysku??

Napisano

> A co ile sie reguluje zawory??

Jak zajdzie potrzeba - src instrukcja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.