Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oświetlenie wnętrza a radio

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj rozbierając lampkę oświetlenia wnętrza przy próbie wyjęcia wtyczki zasilającej doprowadziłem przypadkiem do małego zwarcia.Efektem czego było przepalenie się żarówki i zgaśnięcie radia.... yikes.gif

Radio mam niefabryczne i na początku myślałem że poszedł bezpiecznik,sprawdziłem ten w radiu i ok.gif,następnie pod lupe poszedł ten w skrzynce bezpieczników odpowiadajacy za instalacje radiową i też ok.gif Poszukałem dokładnie w książce obsługi i sprawdziłem wszelkie możliwie najbliższe temu obwodowi bezpieczniki i wszystkie ok a radio nadal nie działało.... Sprawdziłem bezpiecznik od oświetlenia wnętrza- spalony(F 39 wg informacji zawartych w ksiązce obsługi), wmieniłem i radio zaczeło grac shocked.gifalien.gif Miał ktoś podobne cuda ? smile.gif Czy to raczej nic nadzwyczajnego ? smile.gif

Napisano

Producenci czasem łączą różne odbiorniki pod jednym bezpiecznikiem waytogo.gif , w Ibizie z 99r bezpiecznik od instalacji radiowej był połączony z zegarami waytogo.gif

Napisano

ja miałem tak samo, ten sam bezpiecznik wysiadły przy tej samej robocie. Może przepalił sie ten od lampek i radio padło, bo radio masz (tak jak ja) podłączone z obejściem stacyjki, czyli zawsze gra, więc nie może ciągnąć prądu z bezpiecznika od radia, bo ten prowadzi do (lub z ) stacyjki.

Napisano
  • Autor

> ja miałem tak samo, ten sam bezpiecznik wysiadły przy tej samej

> robocie. Może przepalił sie ten od lampek i radio padło, bo

> radio masz (tak jak ja) podłączone z obejściem stacyjki, czyli

> zawsze gra, więc nie może ciągnąć prądu z bezpiecznika od radia,

> bo ten prowadzi do (lub z ) stacyjki.

To już wszystko jasne,ale nie zmienia to faktu, że zdziwowałem się troszke zeby.GIF Okazało się jednak, że żarówka była ok (nie wiem jak ja to sprawdzałem hehe.gif) bo na żadnej z 5 odwedzonych przeze mnie stacji paliw nie było odpowiedniego rozmiaru sick.gif

Napisano
  • Autor

> Producenci czasem łączą różne odbiorniki pod jednym bezpiecznikiem ,

> w Ibizie z 99r bezpiecznik od instalacji radiowej był połączony

> z zegarami

Też fajny patent... smile.gif

Napisano

> Też fajny patent...

Mało fajny, bo podłączając radyjko spaliłem bezpiecznik i tak chyba pojeździłem3-4 dni bez zegarów, co najśmieszniejsze, km do przebiegu mi nie dodało swiety.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.