Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podnosnik szyb z angli do PEUGEOT 406

Featured Replies

Napisano

Witam Serdecznie z sąsiedniego kącika wink.gif

wpadam tutaj z małym problemem... siostrze w aucie ...PEUGEOT 406 z 2001 roku wysiadły podnosniki, najpierw jeden potem drugi, ale to na 100% są spalone albo zajechane silniczki gdyz auto jest w nienajlepszym stanie.

ale do rzeczy

kupiłem jej na allegro podnosniki z wersjii angielskiej. gdyz koles sie zarzekał ze będą pasowały i sprzedał juz tyle a tyle tego i musi działać...

wiec zawiozłem sprzet do mechanika i zostawilem.

po godzinie koles dzwoni i mówi ze wszystko ładnie pięknie, chodzą jak nówki itd... tyle ze nie moze ich zamontowac gdyz są to podnosniki z wersji angielskiej... co za tym idzie nie pasuje do auta od siostry...

czy to prawda?? bo niechce mi sie wierzyc, w sumie różnica byla taka ze jeden silownik mial wtyczke na 2 piny a drugi na 9 i cala róznica.

nie widzialem jeszcze tego ale poki co niewiem co mam robic, dzwonilem juz do allegrowicza i mowi ze niechce zwrocic kasy ani nic, bo sprzet na pewno pasuje a w warsztacie cos biadolą...

jak to z tym jest?? spotkał sie juz ktos z tym??

Prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu, moze trzeba cos obrócić? albo w stare prowadnice nowy silnik wrzucić??

tak tylko sie pytam czy czasem jakby podmienic tylko silniki to ten angielski nie bedzie sie krecil w drugą strone??

tak czy siak to tylko teoretyczne gdybanie bo jeszcze nie widzialem tego na oczy...

Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.