Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

astra H problem ze stacyjką

Featured Replies

Napisano

Witam,problem jest typu że po całonocnym postoju w garażu wkładam kluczyk do stacyjki czekam aż pogasną kontrolki i zonk,jedna mruga kontrolka uszkodzenia silnika i po przekręceniu kluczyka nic sie nie dzieje,ale po wyciągnięciu i włożeniu go drugi raz wszystko jest wporządku odpala bezproblemowo.Zdarzyło mi sie tak już dwa razy wiem że coś takiego już keidyś ktoś miał ale szukajka nie chodzi.A dodam że póżniej cały dzień jest już okej jak narazie.

Napisano

Sprawdź jak będzie na drugim kluczyku, może to immobilajzer?

Napisano
  • Autor

sprawdze,narazie jeszcze poczekam czy sie to jeszcze powtórzy jak tak to spróbuje zapasowy kluczyk,wiem że był też problem tu na forum związany z błednym oprogramowaniem i po zmianie softu wszystko grało,tylko nie wiem czy to ten sam problem wystąpił co u mnie

Napisano

Witam. Miałem taką sama sytuację. W serwisie powiedzieli, że to coś z immobilizerem. Też kazali mi sprawdzić drugi kluczyk. Zrobiło mi się tak kilka razy. Jednak nic nie robiłem i od prawie roku więcej się sytuacja nie powtórzyła. Na razie jest dobrze.

Napisano
  • Autor

nie wiem czy to byl problem slabej baterii wczoraj wymieniłem na nową i dziś narazie wszystko spoko mam nadzieje że mam problem z głowy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.