Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prośba o pomoc

Featured Replies

Napisano

wiem, że temat klamek był juz opisywany wielokrotnie jednak mam małe pytanie do praktyków.

Ze zmianą klamki z przodu nie było żadnego problemu do momentu gdy musiałem do nowej juz klamki wpiąc cięgiełko.

Korzystałem z instrukcji "scorpione", w której pisał, że lepiej zacząć od tej zewnętrznej tzn. położonej bliżej końca drzwi. Niestety wielokrotne próby nic nie dały i na tą chwile mam zamontowaną nową klameczke bez podpiętych do niej cięgiełek.

Czy ktoś mógłby mi poradzić jak wziąść się za wpięcie tych cięgiełek do klamki. Czy można je jeszcze jakoś wpiąc przez włożeniem klamki czy tylko po włożeniu ??

Napisano

ja w czoraj zmieniałem i zanim włożyłem klamke to dwa ciegna miałem już wpiente w klamke przełożyłem przez otwór :

pierwsz z klamki ten dalej co jest od zamykania z kluczyka

2 ten wcześniej co jest od otwierania zewnącz i 3. od klamki od zewnącz i 4 od rygierka tego wewnącz jak tak zrobisz to bardzo szybko tylko odkreć ten plastik co prowadzi istalacjie do centralnego zamka na klucz 10 po lewej jest ta nakretka a po prawej wycisnąć ten plastik wtedy masz duże dojście grinser006.gif

Napisano

ja zmienialem dzis i pierwsza wpinałem ta od lewej strony z wyjeta zawleczka i przekreconym dzyndzlem co wchodzi w niego cieglo potem wkladalem zamek zawleczke i wkladalem cala klamke potem jak kolega pisze odkrecalem plastik który osłania dolne cieglo wkladalem reke i na czuja wkladalem to 2 cieglo w dziureczke -calosc operacji jakies 5 minut nie liczac zdejmowania i zakladania tapicerki smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.