Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bagażnik dachowy.

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich po długim weekendzie. To pierwszy długi weekend mojego Stilaka. Stilo, mimo iż MW, okazał się zbyt mały... smile.gif Może podpowiecie mi jaki bagażnik dachowy kupić do niego? Box mam z poprzedniego autka, potrzebuje tylko bagaznika.. dzieki z góry za poradę.

p.s. a jak juz piszę to może podpowiecie jak zaradzic na skrzypiacy pedał sprzęgla? wiem ze bylo ale ni huhu nie moge odszukac!

pozdrawiam serdecznie!

Napisano
Napisano

W sprawie bagażnika do Stilona to ja kupiłem belki + łapy na ślężnej we Wrocławiu - http://www.kraftpol.pl/o-nas-i-5.html

W aso zaśpiewali mi chyba z 700 zł ,więc zabrałem du*ę w troki i pojechalem na ślężną do kraftpolu (może z 2 km od ASO smile.gif ) - za 300 zł mam bagażnik aluminiowy ,który może nie wygląda tak samo jak fiatowski ale i tak jest niezły!

Nie pamiętam firmy niestety - zamieszczę fotkę wieczorem smile.gif

http://www.kraftpol.pl/silver-line-reling-pi-767.html (taki typ belki - wprawdzie to jest reling a ja mam stopki wkręcane ale wygląda identycznie smile.gif )

Zatem polecam bagażnik właśnie tam , montaż gratis , miła obsługa , facet doradził mi właśnie ten jak nie chce przepłacać.

Nie jedźcie tylko koło stacji shell (też na ślężnej ,jakiś 1km dalej od kraftpolu)!!! Przestrzegam wszystkich przed kupowaniem tam czegokolwiek (np bagażników, boxów i wszystkiego generalnie !!!) Potraktowali mnie tam jak śmiecia i teraz każdemu będą odradzał ten sklep!

Pozdr!

Napisano

Znalazłem opakowanie do tego - Automaxi Silver- obczaj sobie jak to wyglada. Mój jest zabrudzony po zimie smile.gif i nie zdejmowałem klem na narty wink.gif

img1177xi2.th.jpg

img1178ma5.th.jpg

img1179zx1.th.jpg

img1182ag6.th.jpg

Napisano
  • Autor

Dziekuje!

Wyglada przyzwoicie..i jak sie domyslam nie odpada w trakcie jazdy;) przewoziles jakis bax juz na nim czy tylko narty?

Napisano

> przewoziles jakis bax juz na nim czy tylko narty?

Boxa niestety nie przewoziłem ale w tym roku będe kupować (szukam jakiegoś niedrogiego a dobrego) na wyjazd na wakacje. Sprawdzałem nośność tego całego interesu - podają ,że 75 kg (org fiatowski ma 50 kg hmm.gif )

Sam bagażnik wydaje sie naprawdę solidny - w końcu jest przykręcony śrubami do dachu. Jak miałem Brave to bagażnik miał łapki ,więc zawsze sprawdzałem czy nie odpadnie ciągnąc bardzo mocno aż się da auto huśtało - tutaj też tak robiłem i nic.

Na pocieszenie powiem ,że woziłem trzy rowery po 15 kg każdy i przy 150 km/h jedyne co mi przeszkadzało to spalanie + szum powietrza oink.gif

Napisano
  • Autor

Z boxow polecam cos z niedrogich zabawek norauto.. mam go 3 sezon i nie narzekam.. a kosztowal smieszne pieniadze..

Napisano

Coś skołuje - widzialem w autoświecie Fapa Adamantis 460 litrów koło 460zł - to chyba dobra cena jak za Fapę. Może się AŚ walnął z ceną -a zdarza się im to czasem zeby.GIF

No a jak ... walnęli się jak złoto...

Czytam i serce mi kołacze... aż z kibla wstaje a po chwili szok .. ehhh beksa.gif

img1183sy0.th.jpg

• 11 miesięcy później...
Napisano

> ja kupiłem stalowy za ok. 200 z przesyłką na alledrogo od tego gościa

> http://moto.allegro.pl/item357213362_bagaznik_fiat_stilo_najladniejszy_wroclaw_.html

> bagażnik super pasuje i całkiem ładnie wygląda

Może ktoś polecić "ekonomiczny" bagażnik na relingi pasujący do Stilo MW?

Powyższy link niestety już nie działa...., z uniwersalnych jakoś nie udaje mi się znaleźć takiego z odpowiednimi wymiarami :-(

Napisano

> http://www.kraftpol.pl/silver-line-reling-p-767.html

> Wysyłają spokojnie z tego co wiem

> A jak ekonomicznego szukasz ?

Hm, drogie dostyć mimo wszystko. Szukam czegoś za połowę tej ceny np. tego rodzaju: www.allegromat.pl/aukcja25079.

Bagażnik ma służyć do okazjonalnego przewiezienia czegos o większych rozmiarach (deska, materac itp), czyli szybki montaż, demontaż i do kufra ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.