Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co powiecie o takim modelu astry

Featured Replies

Napisano

Gdzie ten gosciu ma ta pelna opcje niby? cfaniaczek.gif

Radia fabrycznego brak, sterowania z kierownicy brak, skory brak, klimatyzacja reczna. Nie wiem czy w Astrach montowali, ale nie widac tez: grzanych foteli, NIVO, ksenonow, szyberdachu

Co do Astry II kombi z 1.7DTI ogolnie, to user o nicku prezes123 ma taka Astre, moze sie jego popytaj waytogo.gif

Napisano

> chce kupić astre kombi w dieslu

IMHO tylko 2.0 DTI lub 1.7 CDTI, silnik 1.7 DTI ma prawie 15 sekund do 100 km/h icon_eek.gif jak jesteś kapelusz to OK ale w trasie i przy wyprzedzaniu zwłaszcza z obciążeniem to będziesz się pocił...

> znalazłem niedaleko mojej

> miejscowości na allegro taką

> http://moto.allegro.pl/item355859628_opel_astra_2000r_1_7_dti_pelna_opcja.html

> co powiecie o tym silniku i o cenie

O silniku j.w a o tej Astrze to ona nawet koło pełnej opcji nie stała hehe.gif przede wszystkim gdzie oryginalne radio na CD? gdzie skóra na kierownicy i "guziki", klima tylko manualna, brak skórzanej tapicerki i grzanych foteli, ile to ma poduszek? bo 4 chyba nie ma, ksenonów brak, z tego co widzę tylko dwoje szyb elektrycznych, tempomatu też pewnie nie ma i komputera pokładowego (chociaż sprzedawca twierdzi że jest cfaniaczek.gif), gdzie jest NAVI z wyświetlaczem CID? pełna opcja... screwy.gif a cena odpowiednia do wyposażenia.

Napisano

> Gdzie ten gosciu ma ta pelna opcje niby?

> Radia fabrycznego brak, sterowania z kierownicy brak, skory brak,

> klimatyzacja reczna. Nie wiem czy w Astrach montowali, ale nie

> widac tez: grzanych foteli, NIVO, ksenonow, szyberdachu

> Co do Astry II kombi z 1.7DTI ogolnie, to user o nicku prezes123 ma

> taka Astre, moze sie jego popytaj

Zgadzam sie z kolega. Jednak pare wyjasnien wprowadze: klim areczna bo w 2000 roku jeszcze nie bylo automatycznej wiec nie mozemy wymagac, tak samo xenonow. Gosc pisze o komputerze ktorego tez brak no chyba ze komp to TID w jego mniemaniu.

Napisano

stary nie kupuj tego silnika, to jest tykajaca bomba zegarowa, masz duzo hajsu na naprawy? to spoko, bierz autko. Jezdzilem z 2001 roku 1,7 DTI w prawie pelnej opcji, mialem ja 2 lata i pozbylem sie syfu, co z tego ze mialem pewny nie krecony licznik, jak psulo sie to niesamowicie. Oto wykaz moich napraw:

- uszczelka pod glowica (olej w ukladzie) 1000 zeta

- sterownik kata wtrysku zwany inaczej przetwornica (2 razy) pierwszy raz ponad 1000 zeta bo sie nie znalem za drugim cale 700 PLN

- oringi przed nagrzewnica,ciekl plyn chlodniczy na dywanik - to naszczescie sam se zrobilem

- nieszczelnosc pompy wtryskowej - wymiana zaworu przestawiacza kata wtrysku na nowy Denso - 800 zeta z robocizna

- rok po naprawie uszczelki (robilem ja w Boschu) ponowna wymiana uszczelki tym razem wybijalo plyn z pod korka

W sumie przez 2 lata wydalem na naprawy kolo 5 kafli i musialby ten samochod spalac 3l na setke chyba zeby mi na plus wyszlo.

Nie wiem moze trafilem na takie auto, ale tu i nie tylko na tym forum przewala sie 10tki postow tygodniowo o padnietym sterowniku, pompie, uszczelce pod glowica. Diesel w Oplu (przynajmniej w tym roczniku co ja mialem) to syf nieziemski, trzymac sie z daleka!!

Napisano
  • Autor

teraz mam opla w dieslu tyle że 95rok 1,7dtl i jeszcze w nim nic nie robiłem jeżdże nim 3 lata przejechane 240000km o nie bierze oleju ani grama myślałem że ople to mają dobre silniki i dlatego chciałbym znowu astre w dieslu

Napisano

> dlatego chciałbym znowu astre w dieslu

1.7 CDTI

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.