Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Schemat instalacji UNO 899 kat

Featured Replies

Napisano

Bardzo potrzebny jest mi schemat instalacji elektrycznej do UNO 899 kat 1999 rok. Jeżeli ma go ktoś, to proszę o wysłanie go mailem, na [email protected]. Z góry dziekuje.

Napisano

> Bardzo potrzebny jest mi schemat instalacji elektrycznej do UNO 899

> kat 1999 rok. Jeżeli ma go ktoś, to proszę o wysłanie go mailem,

> na [email protected]. Z góry dziekuje.

Takie rzeczy to tylko w Erze - żadna z instrukcji nie obejmuje tego modelu - ich po prostu nie ma, to widma grinser006.gif

Instalacja na ogół jest taka sama jak w innych jednostkach.

A co dokładnie potrzeba z 899?

Napisano
  • Autor

> A co dokładnie potrzeba z 899?

Dokładnie potrzeba mi jak wygląda połączenie czujnika z kontrolką przegrzania silnika.

Poniewaz zakupiłem wskaźnik temperatury od UNO 1,1, podłącxzyłem go w odpowiednie miejsce i zero reakcji, jak dałem drugi przewód od czujnika, omijając komputer, to wskaźnik działa, ale robi sie konflikt, gdyż z jednego czujnika idzie sygnał i na komputer i na wskaźnik. ja chce znaleźć na schemacie jak połączone jest to wszystko i z którego wyjścia z komputera wuchodzi przewód na zestaw wskaźników. Napewno jest to jakaś kombinacja, bo z czujnika wychodzi fioletowo-czarny, a do zestawu wskaźników, w miejsce gdzie powinien być zamocowany wskaźnik temperatury, a jest żarówka pod symbolem samochodzika, jest przewód szaro-biały. Nie chce rozbierać wiązek, dlatego wole to obejrzeć na schemacie. Obejrzałem sobie schemat instalacji Cieniaska 900, tam czujnik jest bezpośrednio podpięty do wskaźnika temperatury, a tu jest coś nakombinowane.

Dlaczego po prostu po włożenia czujnika impulsowego w termostat, zamiaste tego przegrzaniowego i wskaźnika temperatury we właściwe miejsce w zestawie wskaźników, on po prostu nie zadziałał?

Napisano

to zamiast się bawić to jechać do sklepu i kupić od poloneza smile.gif albo od CC/CS z czerwoną plastikową obwódka grosze kosztuje i nie musisz się bawić w jakieś obejścia smile.gif

Napisano
  • Autor

> to zamiast się bawić to jechać do sklepu i kupić od poloneza albo od

> CC/CS z czerwoną plastikową obwódka grosze kosztuje i nie musisz

> się bawić w jakieś obejścia

A czym sie różni czujnik od CC/CS z niebieską obwódką, od tego z czerwoną?Bo ja kupiłem czujnik od CC, ale był niebieski.

Napisano

> A czym sie różni czujnik od CC/CS z niebieską obwódką, od tego z

> czerwoną?Bo ja kupiłem czujnik od CC, ale był niebieski.

Pewnie tym, że to nie jest czujnik temperatury wskaźnika (ja miałem u siebie z czarną - do kontrolki przegrzania, a wstawiłem z czerwoną - do wskaźnika)

Napisano

> Pewnie tym, że to nie jest czujnik temperatury wskaźnika (ja miałem u

> siebie z czarną - do kontrolki przegrzania, a wstawiłem z

> czerwoną - do wskaźnika)

dokładnie waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.